Krimi6. oktober 2021

Patrick Nielsen tæskede mor til sine to børn: Så slemme var hendes skader

Patrick Nielsens offer blev en julidag i år udsat for et overgreb, der for evigt har sat ar på krop og sjæl
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

OBS! Vi advarer mod stærke billeder i artiklen.

Obdateret: Denne artikel blev første gang publiceret i starten af oktober. Den tidligere bokser er nu blevet dømt for det voldsomme overfald.

Skaderne tegner nemlig et tydelige billede af, hvad moren til to blev udsat for af den tidligere bokser i hans forældres kælder i Albertslund.

Billeder fra efter overfaldet viser kvinden, der er mor til hans to børn, med voldsomme hævelser, blå mærker, skader over hele kroppen, røde øjne, en knækket fortand, mærker på halsen og en kæbe der ikke kunne åbne. Det afslører kilder tæt på efterforskningen overfor SE og HØR.

Kilderne tæt på efterforskningen tegner et billede af et særdeles brutalt og ubarmhjertigt overgreb.

Flygtede fra stedet

I indkørslen til sine forældres hus i Albertslund påbegyndte Patrick Nielsen - ifølge kilder tæt på efterforskningen - 4. juli sit koldblodige voldsorgie.

Moren til to blev her overfaldet og slæbt hen over jorden og ned af en trappe og ned i en kælderskakt. Her fik hun presset en sko mod sin hals, så hun ikke kunne trække vejret, hvilket ifølge retsbogen resulterede i, at hun besvimede.

Her i kælderen efterlod Patrick Nielsen ekskæresten med voldsomme og livstruende skader. For da politiet ankom til stedet, var den nyudnævnte Satudarah-rocker ikke at finde på gerningsstedet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/3_ny.jpg

Det blødte ud af den 35-årige kvindes ene øre

Det var tydeligt, at slagene og sparkene var landet med en særlig præcision. Om han var ude på at sætte moren til hans børn på plads, skræmme hende eller banke ind i hovedet, hvem der bestemte, er ikke til at vide.

Den tidligere bokser sidder i dag varetægtsfængslet for det barbariske overfald. Af retsbogen fra grundlovsforhøret fremgår det da også, at den 35-årige kvinde havde slemme skader på ryggen, armene og røde striber på halsen.

Et sandt voldsorgie

Ifølge sigtelsen mod ham slog og trampede han hende i hovedet og tog kvælertag på hende med begge hænder, før hun besvimede.

Den engang så folkekære – men i dag i den grad detroniserede - bokser erkender dele af sin ugerning, men han nægter dog, at der var tale om legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter. Ligesom han også nægter at have taget kvælertag på kvinden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/1_84.jpg

Patrick Nielsen efterlod sin ekskæreste og moren til sine to små børn sådan - fuldkommen forslået og i hjælpeløs tilstand.

Dommeren var dog umiddelbart ikke i tvivl, da hun så fotos af kvindens skader, hun mente, at skaderne støttede kvindens forklaring om, at hun var blevet trampet i ansigtet og trådt på halsen.

Trods røde stribeformede mærker på halsen – som også kan ses på billederne - fandt dommeren dog ikke begrundet mistanke for, at der var blevet taget kvælertag. Men tramp betegnes også som grov vold.

KæmpeDE på hospitalet

Offeret kæmpede ifølge kilder tæt på efterforskningen fire dage på hospitalet for at komme sig. Her var hun ramt af en hjernerystelse og blødte fra det venstre øre.

Først to dage efter overfaldt blev den 30-årige rocker anholdt. Han var sammen med sin forsvarer Gitte Juul Jensen. I grundlovsforhøret, der blev holdt for lukkede døre i retten i Glostrup, blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/2_75.jpg

I flere dage var hun indlagt på hospitalet med livstruende skader

I retten bar han en sort stram T-shirt, sorte træningsbukser og sorte Fendi Sneakers med guldskrift. Han gnubbede issen, hvor en tatovering af Satudarahs-logo tydeligt viste hans tilhørsforhold.

Kort forinden anholdelsen havde den tidligere bokser delt en såkaldt story på Instagram, hvor han stolt viste tatoveringen frem.

Han har siddet bag tremmer lige siden. Senest valgte han at blive frivilligt fristforlænget i to uger.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/patrick_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

30-årige Patrick Nielsen er på få år gået fra kæk kendis og sportsstjerne til fængslet rocker.

Med sit bestialske overgreb skriver Patrick Nielsen sig ind i rockerklubbens historie, hvor medlemmerne har lange drabs-narko og voldsdomme.

Det er endnu uvist, hvornår sagen skal for retten.

Fra kendisbokser til fængslet voldsmand 

Før sin komplette kriminelle detour beskrev Patrick Nielsen sig selv som en rod fra Albertslund, der ikke kunne meget andet end at bokse.

Og han var højt elsket, da han sammen med Claudia Rex dansede sig ind i Hr. og fru Danmarks hjerter i ”Vild med dans” i 2011. Ligesom han også gjorde sig bemærket i realityprogrammet ”Paradise Hotel”, inden han i 2017 fik sin egen tv-serie sammen med sin familie på TV3.

Sponsoreret indhold