Patrick Nielsen skal blive bag tremmer

Ved du noget om sagen? Så skriv til krim@sh.dk

Den skandaleombruste rocker Patrick Nielsen får ikke friheden at smage lige med det samme - i lokale 103 i dag i retten i Glostrup, blev hans varetægtsfængsling forlænget.

Med på et videolink fra Vestre fængsel sad den kortklippede, tætte og tæt tatoverede 30-årige mand. Han var iført en rød stram, langærmet T-shirt og sad ved siden af sin forsvarer. 

Dørene blev fra start lukket med hensyn til sagens videre efterforskning. 

Patrick Nielsen er sigtet for at have slået og trampet en kvinde i hovedet. Kvinden mistede bevidstheden, da Patrick Nielsen ifølge politiet tog kvælertag på hende og derefter pressede sin fod mod hendes hals.

Hun blev indlagt i kritisk tilstand på hospitalet efter overfaldet.

Under grundlovsforhøret kunne kendisadvokaten Gitte Juul Jensen fortælle, at hendes klient delvist erkendte sagens forhold. Dog ikke grov vold og kvælertaget.

Dommer Helga Lund Laursen valgte at varetægtsfængsle bokseren i fire uger på baggrund af, at "mistankegrundlaget fortsat var til stedet", oplyste hun. 

Den 30-årige tidligere bokser, der siden sidste retsmøde er blevet genafhørt af politiet, hvilede hovedet i hænderne og gnubbde den issen, da kendelsen blev afsagt. 

Politiet havde op til anholdelsen i flere dage ledt efter eks-bokseren, der altså nu er blevet fuldgyldigt medlem af rockerklubben Satudarah.

Rockerklubben med det gule og sorte indianerhovedlogo er frygtet i hele Europa. De er kendte for deres særdeles rå og voldelige fremgang. I Danmark har flere af klubbens medlemmer lange domme for drab, narko og vold.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close