Krimi 5. oktober 2021

Patrick Nielsen: Fra kendis bokser til fængslet voldsmand

Der er ingen vej tilbage for den engang så folkekære ”Vild med dans”-darling Patrick Nielsen. Den 30-årige nyligt udklækkede rocker sidder i øjeblikket i Vestre Fængsel og venter på en voldsdom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Næverne, der tidligere var skruet helt rigtigt på den i dag 30-årige tidligere bokser, der har flere verdensmesterbælter hængende derhjemme, er nu blevet brugt på den helt forkerte måde.

I starten af juli efterlod han nemlig moren til sine to børn med voldsomme og livstruende skader, efter han i et sandt voldsorgie kastede sig over hende i indkørslen til sine forældres hus i Albertslund.

Her slæbte han hende ned i kælderen. Billeder fra efter overgrebet viser den 35-årige kvinde med voldsomme hævelser, blå mærker, skader over hele kroppen, røde øjne, en knækket fortand, mærker på halsen og en kæbe der ikke kunne åbne. Det afslører kilder tæt på efterforskningen overfor SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Sådan så Patrick Nielsens offer ud efter overgrebet 

For to år siden boksede Patrick Nielsen sin sidste kamp i ringen, men nu bokser han tydeligvis ude for ringen, og siden er livet vendt fuldkommen på hoved for den 30-årige Satudarahrocker.

Han er sigtet for at have slået og trampet på kvinden. Hun mistede bevidstheden, da Patrick Nielsen ifølge politiet tog kvælertag på hende og derefter pressede sin fod mod hendes hals.

Hun blev indlagt i kritisk tilstand på hospitalet efter overfaldet. I retten kunne kendisadvokaten Gitte Juul Jensen fortælle, at hendes klient delvist erkendte sagens forhold, dog ikke grov vold og kvælertag.

Og så må pladsen i hjerterne hos familien Danmark efterhånden være skumpet ind til det rene ingenting. 

Dengang troppede han ellers op på den ene røde løber efter den anden, var med i ”Vild med dans” og havde sit eget realityshow. Men rampelyset er altså helt forsvundet og detouren total for den tidligere så dygtige sportsmand.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Det var tydeligt, at slagene var samlet med en særlig præcision

I rockervest

Kort før sin anholdelse kunne Patrick Nielsen stolt vise, at han var blevet fuldgyldigt medlem af rockerklubben Satudarah.

Og i juli sidste år meldte Patrick Nielsen ud i B.T, at han havde fået ny karriere – nu skulle han være prospect i rockerklubben.

Her stillede han sig frem sammen med brødre fra den frygtede motorcykelklub og stolt viste sin ”prospect”-lædervest frem.

- Jeg har altid hængt lidt med drengene herudefra og har kendt mange af dem, før jeg selv blev en del af det. Nu er vi så bare gået fra at være venner til brødre, sagde Patrick dengang til B.T., hvor han også understreger, at han ikke tager det så tungt, at folk tror, at han er blevet kriminel.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Om han var ude på at sætte moren til sine børn på plads, skræmme hende eller banke ind i hovedet, hvem der bestemte, er ikke til at vide 

- Jeg er ikke blevet et slemmere eller dårligere menneske af at blive optaget i Satudarah MC. Bare fordi der er én korrupt politimand, kan man jo ikke sige, at alle politimænd er korrupte.

Rockerklubben med det gule og sorte indianerhovedlogo er frygtet i hele Europa. De er kendte for deres særdeles rå og voldelige fremgang. I Danmark har flere af klubbens medlemmer lange drabs-, narko- og voldsdomme. Rockerklubben er allerede forbudt i Holland og i Tyskland. 

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Foto: All Over

Patrick Nielsen dansede sig ind i danskernes hjerter, da han og Claudia Rex fik en anden plads i Vild med Dans. 

Den fuldt tatoverede vestegnskriger hentede i 2011 en anden plads hjem efter at have charmeret Hr. og Fru Danmark til at stemme på sig fredag efter fredag i vild med dans.

Et år efter fortsatte han tv-karrieren med en optræden i ”Paradise Hotel”, ligesom han sprang ud i ”Stjerner på vippen”.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Foto: Dan Mariegaard

Patrick Nielsen er i det fuldgyldigt medlem af rockerklubben og står allerede til at få til første voldsdom. Foto: Dan Mariegaard

Det danske forbund for professionel boksning er langt fra glade for Patrick Nielsen valg af vej i livet. Til B.T. oplyste de dengang, at Patrick Nielsen ikke ville kunne bokse i Danmark, så længe han er medlem af bokseklubben, der er gjort forbudt i både Tyskland og Holland.

Professionelt nåede han at få 22 sejre.

Sponsoreret indhold