Krimi6. september 2023

Par sigtet: Tvang 18-årig kvinde til at gøre "umenneskelige" ting

Et australsk par er anholdt og sigtet for at have kidnappet og tortureret en blot 18-årig kvinde. Undervejs tvang parret tilsyneladende kvinden til at gøre "umenneskelige" ting
Ifølge australsk politi kidnappede Mataja Pagett, 18, og Jayden Williamson, 21, en kvinde, som de udsatte for "umenneskelige" ting. 
Ifølge australsk politi kidnappede Mataja Pagett, 18, og Jayden Williamson, 21, en kvinde, som de udsatte for "umenneskelige" ting.
 Foto: Privat

En uhyggelig sag har rystet den australske delstat New South Wales.

Her er et par anholdt og sigtet for at have kidnappet en blot 18-årig kvinde tidligere på måneden.

Parret kørte herefter kvinden til en ”hemmelig” lokation, hvor de udsatte hende for vold, tortur og ”umenneskelige” ting.

Det skriver det australske medie News.

Identiteten på det 18-årige offer er ikke blevet offentliggjort. Det er til gengæld parret, der altså menes at stå bag den uhyggelige handling. Ifølge australsk politi er der tale om Mataja Pagett, 18, og Jayden Williamson, 21.

Én af de to kendte ofret, som de opsøgte og overfaldt på den såkaldte Dapto-togstation den 30. august. Herefter bortførte de den 18-årige kvinde til en nærliggende lokation, hvor de bandt hende, før de udsatte hende for vold og ”umenneskelige” overgreb. Blandt andet har offeret fortalt, hvordan de to gerningsmænd tvang hende til at spise katteafføring.

- Ofret har været udsat for nedgørende og modbydelig behandling. De ting, der er blevet påført hende, er ubeskrivelige og burde aldrig være sket, lyder det fra politiet.

Det er ikke blevet oplyst, hvor længe den 18-årige kvinde var frihedsberøvet, eller hvordan det lykkedes hende at slippe fri. Det er også ukendt, hvordan de to personer forholder sig til den alvorlige sigtelse mod dem.

Sponsoreret indhold