Krimi 10. juni 2020

Par sigtet for mord: Efterlader 16 uger gamle tvillinger i fire dage for at tage på druk

Det var tvillingernes bedstemor, som fandt de blot 16 uger gamle babyer i deres hjem. Den lille dreng er nu død, mens hans tvillingesøster fortsat kæmper for sit liv
(Foto: vk.com / The Sun

Et russisk par fra regionen Kamchatka i Rusland havde øjensynligt glemt, at de havde et sæt tvillinger på blot 16 uger at passe, da de besluttede sig for at tage til fest – i fire hele dage.

Parret, moren Margarita Yanayeva, 23, og hendes partner Alexey, 35, havde ikke arrangeret pasning børnene, og de to små blev således efterladt hjemme uden hverken mad, drikke eller rent tøj.

Det var naturligvis ikke heller ikke muligt for de små tvillinger at få skiftet deres ble, mens parret var af sted på deres druktur.

Det skriver The Sun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var angiveligt tvillingernes bedstemor, der fandt sine børnebørn, efter hun trods coronavirus og lockdown ikke kunne få fat på parret.

Hun besluttede sig derfor at komme uanmeldt på besøg, og til sin store skræk fandt hun de to små efterladt i hjemmet. Herefter ringede hun straks til politiet.

Tvillingerne, en dreng og en pige, blev hastet på hospitalet. Men efter at være blevet lagt i koma åndede den lille dreng ud – hans søster kæmper stadig for sit liv.

Det russiske par er nu sigtet for mord, og hvis retten kender dem skyldige, kan de se frem til en fængselsstraf på op til 20 år.

Udover at være sigtet for mord er parret også anklaget for at svigte deres forpligtelser som forældre og for at udsætte børnene for fare.

Sponsoreret indhold