Krimi19. marts 2024

Påstod konen var faldet: Nu er fertilitetslæge dømt for drabet på hende

En californisk fertilitetslæge har modtaget sin dom i en opsigtsvækkende sag, hvor lægen påstod, at hans hustru var død i et mystisk fald i hjemmet
Den amerikanske fertilitetslæge Eric Scott Sills er kendt skyldig i drabet på sin hustru. 
Den amerikanske fertilitetslæge Eric Scott Sills er kendt skyldig i drabet på sin hustru.
 Foto: Privat

Han påstod, at hans hustru på tragisk vis var faldet ned af trapperne – og at hendes liv ikke stod til at redde.

Men den amerikanske fertilitetslæge Eric Scott Sills talte på ingen måder sandt. Det var nemlig ham, der havde taget livet af sin hustru, og for kort tid siden fik han så sin dom i den opsigtsvækkende sag.

Fredag blev den i dag 58-årige fertilitetslæge idømt 15 års fængsel for at have dræbt sin hustru og for efterfølgende at have iscenesat det hele som en ulykke i hjemmet.

Det skriver det amerikanske medie People.

Eric Scott Sills ringede til alarmcentralen i november 2016. Her påstod han, at han var vågnet op og havde fundet sin 45-årige hustru Susann Sills død for enden af trappen i parrets hjem i San Clemente, Californien.

En obduktion afslørede dog noget andet – og ganske gruopvækkende – om Susanns død. Undersøgelsen viste nemlig, at den 45-årige kvinde var død som følge af kvælning, og undersøgelser viste desuden, at der var spor af blod i parrets soveværelse.

I soveværelset fandt efterforskerne desuden en tot hår, der underbyggede politiets teori om, at Susann havde forsøgt at vriste sig fri, mens hendes ægtemand på grusom vis tog livet af hende.

Parret drev sammen fertilitetsklinikken Center for Advanced Genetics, som Susann selv havde oprettet. Parret havde desuden tvillinger.

Eric Scott Sills har ikke valgt at røbe, hvorfor han myrdede sin hustru. Under retssagen kom det dog frem, at der havde været problemer i ægteskabet.

– Mr. Sills dræbte ikke kun sin kone, men han gik et skridt videre og forsøgte at dække over sin forfærdelige forbrydelse, udtaler distriktsadvokat Todd Spitzer ifølge People.

– Hans handlinger har uopretteligt splittet hans familie fra hinanden, da hans børn nu må kæmpe med den umådelige smerte, som det er at miste en mor på grund af en far.

Sponsoreret indhold