Krimi29. april 2021

Otteårig glemt i SFO

En kun otteårig dreng blev mandag glemt i en SFO. Den ansvarshavende pædagog havde overset ham og var gået hjem uden at tjekke klasselokalet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/barn_efterladt.jpg
 Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Et barns værste mareridt var tæt på at udfolde sig mandag, da en kun otteårig dreng fra specialklasserne på Horsens Byskole blev glemt i SFO´en og efterladt mutters alene.

Han var blevet glemt af den ansvarshavende pædagog, som havde lukkevagten i SFO´en, skriver Horsens Folkeblad, der har været i kontakt med drengens mor.

Hun fortæller, at hendes søn heldigvis sad fordybet i sin computer og derfor først opdagede, at han var blevet glemt, da hun stod ved siden af ham.

Sidenhen har han slet ikke været i skole, da han ifølge moren er bange for at blive glemt igen, skriver Horsens Folkeblad.

Moren ønsker ikke at stå frem med navn og billede af hensyn til hendes søn.

Horsens Folkeblad har talt med skolechef Henrik Kallestrup, der beklager situationen.

- Jeg har modtaget en redegørelse over forløbet fra skolens ledelse, som bekræfter, at moren har forsøgt at komme i kontakt med skolen, fordi hun var forsinket, men uden held. Da hun kommer frem, sidder drengen alene i et rum og spiller computer, altså har personalet forladt ham, erkender skolechefen.

- Man har kigget til drengen flere gange og vidste, han var der, så der er en lukkeprocedure, som ikke er blevet overholdt. Man skal have kontakt med forældrene, når de henter børnene, og det er ikke sket her. Det er en procedurefejl, lukkevagten har ikke fået krydset drengen af, forklarer skolechef Henrik Kallestrup, som understreger:

- Det er en fejl, man skal undgå. Det skal bare ikke ske.

Sponsoreret indhold