Krimi4. marts 2021

Optimistisk festival: Melder nye navne ud

Smukfest offentliggør nye musiknavne i dag. Festivalens talsmand er fortrøstningsfuld efter kulturministerens samråd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/smuk_1.jpg
 Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Drew Sycamore. Folkeklubben. Suspekt. Lis Sørensen. Patina. Fyr og Flamme.

Disse seks nye musiknavne har Smukfest offentliggjort i dag, og det sker endda samtidig med, at kulturminister Joy Mogensen (S) i eftermiddag var kaldt i to samråd om festivalernes økonomi og skæbne her til sommer.

Talsmanden for Smukfest er da også meget fortrøstningsfuld, efter han har hørt kulturministerens udmelding ved samrådene, og han er sikker på, at der nok skal blive Smukfest i august i år.

- Der er blevet sat fokus på nogle helt væsentlige problemstillinger. Og det er, hvilket sikkerhedsnet er der under os i forhold til at fortsætte vores planlægning. Og hvordan får vi skabt fokus på de midler, der skal til, for at vi kan gøre det sikkert og forsvarligt, når vi skal afholde vores arrangementer, siger Søren Eskildsen om samrådene.

Oven i det er der også sat fokus på vaccinens udrulning, altså hvilke konsekvenser det vil have i forhold til, hvordan man ser på festivalsæsonen.

- Og så har kulturministeren entydigt sagt, at man ikke vil se festivalsæsonen som et samlet hele, men det, der kan lade sig gøre, vil kunne lade sig gøre. Og det er det væsentlige, siger talsmanden.

Sponsoreret indhold