Krimi1. december 2019

Opdagede sin mands utroskab ved at læse en madanmeldelse

En mand blev afsløret, da han tog sin elskerinde med på en restaurant, hvor der også sad en madanmelder. Og det resulterede i, at affæren blev afsløret i en madanmeldelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-12-01_kl._12.02.07.png
 (Foto: MEGA)

En amerikansk kvinde fortæller nu, hvordan hun afslørede sin mands utroskab ved at læse en madanmeldelse.

For madanmeldelsen indeholdt ikke blot flotte billeder af den lækre mad – der var således også billeder fra selve restauranten, og her spottede hun sin ægtemand i færd med at nyde en intim middag med en anden kvinde.

Det skriver PEOPLE.

Den anonyme kvinde fortæller selv sin historie i en kommentar til madanmelderen Tom Sietsema, fra Washington Post, der altså ubevidst afslørede utroskaben.

Hver uge har madanmelderen en klumme, og det var her, at kvinden fortalte om utroskaben:

- Altså Tom, din sidste anmeldelse var ledsaget af et billede af min mand, der spiser middag med en kvinde, der ikke er mig!

- Da han blev konfronteret med det fotografiske bevismateriale, indrømmede han, at han havde en igangværende affære.

- Tænkte bare, at du ville blive underholdt af at høre din rolle i dramaet. Denne Thanksgiving er jeg taknemmelig for, at du afslørede utroskab, skriver hun til sidst.

Madanmelderen – der nok mest er vant til at forklare alt om hummerbisque og bourgogne – blev selvsagt noget overrasket over kommentaren.

- Please please please fortæl, at det her er en spøg. Jeg afleverer to anmeldelser om ugen, for Food and the Magazine, så jeg er ikke klar over, hvilken restaurant der er tale om, skriver madanmelderen.

Kvinden har dog ikke afsløret, hvad det var for en restaurant, som hendes mand (nok kommende eksmand) og hans elskerinde havde besøgt.

Sponsoreret indhold