Krimi22. december 2021

Offer om realitystjerners "sextilbud": - Det er ikke normalt

En kvinde fortalte i dag i retten, hvordan to af Danmarks bedst kendte realitystjerner overfaldt hende på et bartoilet og seksuelt forsøgte at udnytte hende - begge mænd og deres forsvarere mener, at både hun og vidnerne husker dårligt og helt har misforstået situationen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170101-000002-pf-1920x1280we.jpg
 Foto: Melissa Kühn Hjerrild/Politiken/Ritzau Scanpix

Fronterne var onsdag trukket særdeles skarpt op i sagen mod to realitystjerner, der er tiltalt for et groft voldtægtsforsøg begået tilbage i sensommeren 2021.

For mens kvinden, der hævder at være i offer i sagen, meget klart kunne fortælle, at hun blev tvunget ind på et toilet og forsøgt seksuelt udnyttet, mener mændene, at de opførte sig helt efter bogen.

SE og HØR har fulgt sagen hele dagen, men kan på grund af et navneforbud ikke i detaljer fortælle, hvem mændene er. Eller hvor det påstående overfald skete.

Fortsætter næste år

Tiden skred så meget i retssagen onsdag, at man alene blev færdig med at afhøre de tiltalte, offeret og flere vidner.

Derfor fortsætter sagen i foråret 2022, hvorefter dommen kan afsiges.

Mimede for at få hjælp

Det står dog efter retsmødet klart, at både kvinden og hendes veninder, der var på stedet, opfattede situationen som et klart overgreb.

Således fortalte kvinden, hvordan hun forsøgte at mime til to bekendte, at de skal hjælpe hende.

Det sker, mens de to realitystjerner angiveligt er i gang med at tvinge hende ud på toilettet. Også herude råbte hun op og kæmpede imod.

Gik meget hurtigt

Hun har aldrig været i sådan en situation før og ved ikke, hvordan hun skulle reagere for at komme ud af situationen, forklarede kvinden i retten.

Det hele gik meget hurtigt, siger kvinden. Efter den ene tiltalte siger, at de kan slikke hendes fisse, fortæller offeret, at hun bliver ført ud på toilettet af de to tiltalte.

Hun siger flere gange "nej" og "lad vær" på vej derud, forklarer hun i retten.

Ikke normalt

Selve optakten til det, der foregår på toilettet, sker i et rygerum. Her opfordres kvinden ifølge de to mænd til at gå ud på toilettet for at sutte deres pik.

Hun afviser dog i retten i dag, at der fra hendes side bliver lagt op til det, som ender med at ske på toilettet.

Det er ikke normalt at bede folk om at sutte dem, som mændene ellers har fortalt, sagde hun i retten.

Hverken panik eller tvang

Flere vidner i retten - blandt andre kvindens veninde - fortæller, at de opfatter situationen som et overgreb. At hun er i fare og har brug for hjælp.

Mændene og deres to forsvarere læner sig derimod op af flere videooptagelser fra stedet, som ifølge dem tydeligt viser, at der ikke er den panik på eller tvang, som kvinden og flere vidner påstår.

Derimod mener de to realitystjerner, at der er tale om et helt frivilligt forhold mellem dem og kvinden, som sluttede i samme sekund, at hun trak sit samtykke til sex ude på toilettet tilbage.

Der falder først dom i sagen til foråret 2022.

Sponsoreret indhold