Krimi14. august 2023

Østrig i chok: 5-årig død, mor overfaldet – og far er forsvundet

For en uge siden blev en mor overfaldet med en hammer. Nu er hendes 5-årige søn så fundet død, mens den formodede gerningsmand – drengens far – er på fri fod
Forrige søndag blev en kvinde overfaldet af sin eksmand. Herefter forsvandt den 5-årige søn, der nu er fundet død.
Forrige søndag blev en kvinde overfaldet af sin eksmand. Herefter forsvandt den 5-årige søn, der nu er fundet død.
 Arkivfoto: Ritzau Scanpix

En frygtelig sag har den seneste uge sendt chokbølger gennem Østrig.

Forrige søndag blev en 39-årig kvinde og mor på grusom vis overfaldet med en hammer af sin eksmand. Efterfølgende har parrets fælles søn på fem år været forsvundet.

Lørdag tog den uhyggelige sag så endnu en forfærdelig drejning: Her blev drengen fundet død i Donaufloden i Wien-Liesing.

Det skriver det østrigske medie Tiroler Tageszeitung.

Politiet fandt den livløse dreng i vandoverfladen lørdag aften omkring klokken 20. Trods ihærdige forsøg på at genoplive drengen stod det hurtigt klart, at han var død.

Det er i skrivende stund stadig uklart, hvor længe drengen har ligget i vandet. Det er heller ikke blevet bekræftet, hvordan drengen havnede i vandet – og om han har været udsat for en forbrydelse eller er druknet ved et uheld. Det skal en obduktion nu klarlægge.

Sikkert er det dog, at den 41-årige far er eftersøgt og stadig forsvundet.

Han er mistænkt for at have stået bag det brutale hammeroverfald på sin ekskæreste forrige søndag. Ved overfaldet fik kvinden, der altså også er mor til den femårige dreng, skader i blandt andet ansigtet og skulderen. Manden er også mistænkt for at have truet kvinden.

Den 39-årige kvinde blev angrebet foran sit hus, mens hun ventede på sin eksmand, der skulle aflevere sønnen efter samvær. Men faren troppede alene op og angreb altså kvinden, før han efterfølgende forsvandt.

Politiet vil ikke svare på, om man mistænker, at faren står bag den 5-åriges død. Men politiet oplyser ifølge Tiroler Tageszeitung, at man holder alle døre åbne.

Sponsoreret indhold