Krimi21. marts 2024

Nyt vildt fund i hjemmepleje-bil: Kokain og snifferør

For få uger siden blev der fundet kokain i en hjemmepleje-bil i Odense Kommune - nu er der gjort et nyt vild fund, som måske hørte til den forsvunde pose coke
I slutningen af sidste måned fandt Odense Kommune en pose med kokain i en af deres biler i hjemmeplejen - nu er der blevet gjort et nyt vildt fund.
I slutningen af sidste måned fandt Odense Kommune en pose med kokain i en af deres biler i hjemmeplejen - nu er der blevet gjort et nyt vildt fund.
 Foto: Handout/Reuters/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til patrick@sh.dk

Euforiserende stoffer og arbejde hænger meget, meget sjældent godt sammen.

Derfor var det også lettere bekymrende, da der for få uger siden blev fundet en pose med kokain i en af hjemmeplejens biler i Odense Kommune.

Siden har der været et ekstra øje på bilerne, hvilket nu har givet et nyt narkotikarelateret fund.

Der er nemlig blevet fundet et såkaldt sniffeør i en af hjemmeplejens biler, som er blevet kørt af medarbejdere på aftenholdet.

Det skriver TV 2 Fyn, som også afslørede fundet af kokain.

I starten af marts skrev det lokale medie, at der var blevet fundet en pose med kokain i en af hjemmeplejens biler. Nu er der fundet et snifferør, som kan bruges til at tage euforiserende stoffer i pulverform.

I den forbindelse lød det i en intern mail i Odense Kommune, at der i den kommende tid ville blive holdt ekstra øje med kommunens biler. Om det er på den baggrund, at det nye fund er blevet gjort, er uvist.

- Så snart vi fandt røret i en af vores biler, og vi anmeldte det til politiet, bad politiet os køre ned med bilen, så politiet kunne undersøge den nærmere. De sendte deres narkohunde ind i bilen for at tjekke. Her fandt man ikke noget narko, siger Christian Marcussen, der er kommunikationschef i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune, til TV 2 Fyn.

De skriver yderligere, at kommunen nu har meldt sagen til politiet - ligesom det skete, da der blev fundet en pose med stoffet.

Den sag er dog siden blevet henlagt, da det ikke har været muligt at finde frem til, hvem der havde været i besiddelse af posen med kokain - kommunens biler bliver nemlig brugt af flere forskellige medarbejdere.

Sponsoreret indhold