Krimi 6. april 2021

Nyt medlem i familien

Søren Pape og kæresten har fået et sødt lille familiemedlem
Privatfoto

Søren Pape Poulsen er en hård hund i politik. Måske derfor har han nu kastet sin kærlighed over en sød og blød lille vovse som han kalder Maggie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den er ellers navngivet efter den hårde jernlady Margaret Thatcher, der var premierminister for De Konservative i Storbritannien tilbage i 1980’erne.

Maggie er en Bichon Havanais, og den er kun otte uger gammel.

- Et lille kræ dér. Ja, det er jo ikke til at stå for vel, siger formand for De Konservative, Søren Pape Poulsen til SE og HØR.

Han fortæller, at han er vokset op med hund, og har altid haft hund derhjemme, da han var barn, og i sine unge år. Også i sit voksne liv har han haft en hund, der blev 14 år. Men nu har han haft hunde-pause i nogle år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Privatfoto

Maggie har fået sit navn efter den tidligere britiske premierminister Margaret Thatcher. (Privatfoto)

- Men jeg savnede det simpelthen for meget. Altså det at have sådan et væsen, der bare altid er glad, og der er jo ikke noget mere tillidsfuldt end en hund vel. Den er glad, når du er der, og den er altid glad for at se en, griner han.

- Kan det være en lille pause fra det lidt hårde spil på Borgen?

- Ja, altså man kan bare sige, det er jo bare skønt. Det er 100 pct. kærlighed sådan en lille størrelse dér. Og jeg holder meget af hund, og jeg er hundemenneske. Når man først har haft hund, så tror jeg det er svært at slippe det igen, for at være helt ærlig. Jeg er glad for, at nu kunne det lykkes, siger Søren Pape.

Han fortæller, at man også kalder en Bichon Havanais for en ’bomuldshund’, og den er ni uger gammel. Han har haft den i en uge.

Hans forrige hund hed også Maggie.

- Reagan og Thatcher de kæmpede jo kampen for friheden ikke. Hvad hun gjorde for England og udenrigspolitisk, jeg synes bare, at hun var en sej dame. Og nu er det jo en hun-hund, så det ville være mærkeligt at kalde den Reagan ikke? Det er i hyldest, navnet er givet, siger han.

Søren Pape Poulsen bor sammen med sin forlovede Josue Medina Vazquez i Viborg.

- Der var noget med nogle bryllupsplaner, og noget corona også, kunne jeg lige se i Billedbladet? Er det noget du vil ind på?

- Det skjuler vi ikke, når vi kommer dertil. Men altså lige nu har vi bare sagt: Vi vil have tid til at planlægge det, og vi vil kunne gøre det ordentligt, og vi vil i hvert fald sikre os, at vi skal være væk fra alt, der hedder corona-restriktioner og alt muligt. Det kommer, når det kommer. Jeg satser på, at det er den ene gang, det skal ske i livet. Så derfor skal det også være på den bedst mulige måde, afslører Søren Pape Poulsen.

 

Sponsoreret indhold