Krimi15. oktober 2022

Nyt i Præstø-sagen: Har du set en sølvgrå Skoda?

En 30-årig kvinde og hendes 11 måneder gamle barn fra Præstø er fortsat savnet, og derfor beder politiet nu om hjælp fra folk, der kan have set en sølvgrå Skoda Superb Stationcar tidligt tirsdag morgen
bil
Politiet søger vidner, der har set den sølvgrå bil, tirsdag den 4. oktober i tidsrummet mellem klokken 00.15 – 06.00 - i eller omkring Præstø.
 Foto: Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi

Opdateret 18. oktober: Mor og barn er fundet dræbt i Næbskoven i Præstø

Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde den forsvundne 30-årige kvinde og hendes 11 måneder gamle barn fra Præstø.

Derfor beder Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi nu offentligheden om hjælp fra folk, der kan have set en sølvgrå Skoda Superb Stationcar tidligt tirsdag morgen den 4. oktober.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse lørdag.

Nærmere bestemt drejer det sig om tidspunktet 00.15 til 06.00. Bilen, der er årgang 2020, er i politiets varetægt.

Politiet viste stor interesse for bilen i den røde cirkel.
Politiet viste stor interesse for bilen i den røde cirkel.
 Foto: Presse-Fotos

Kvinden og barnet har været efterlyst i flere dage. Det blev de, efter at en mand blev fundet død på en adresse i den sydsjællandske havneby.

Kvinden er ikke mistænkt for at have noget at gøre med mandens dødsfald, men politiet frygter, at der kan være sket hende og det 11 måneder gamle barn noget.

- På trods af en omfattende eftersøgning med hjælp fra landets hundepatruljer, Søværnets dykkertjeneste, Flyvevåbnets helikoptertjeneste, Beredskabsstyrelsen samt specialister fra Syddansk og Aarhus Universitet er det endnu ikke lykkedes at finde den forsvundne 30-årige kvinde og hendes 11 måneder gamle barn fra Præstø, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har ikke ønsket at kommentere, hvorvidt man formoder, at kvinden og barnet er i live.

Det er heller ikke oplyst, hvorvidt politiet mener, at den afdøde mand skulle have noget med kvindens og barnets forsvinden at gøre.

Politiet begyndte mandag at efterforske i sagen på baggrund af et tip.

Sponsoreret indhold