Nye problemer for Ronaldo: Sagsøgt for 476 millioner kroner

Cristiano Ronaldo har tidligere måtte åbne pengepungen, da han ved en domstol i Madrid blev dømt til at betale en stor skattebøde.

Cristiano Ronaldo har tidligere måtte åbne pengepungen, da han ved en domstol i Madrid blev dømt til at betale en stor skattebøde.

Foto: MEGA

Superstjernen Cristiano Ronaldo håbede formentlig på, at han havde set og hørt det sidste til den tidligere model Kathryn Mayorga.

Den amerikanske kvinde beskylder fodboldspilleren for at have voldtaget hende på et hotelværelse i Las Vegas i 2009. De to mødte hinanden på et diskotek og tilbragte natten sammen. Men de har meget forskellige oplevelser af, hvad der skete.

Den 37-årige kvinde har nu sagsøgt Ronaldo, igen. Denne gang vil hun have 56,5 millioner pund, hvilket der svarer til omkring 480 millioner danske kroner, for svie og smerte. 

Det skriver The Mirror og The Sun.

Kathryn Mayorga og Christiano Ronaldo indgik i 2010 eftersigende kort tid efter den pågældende nat i spillebyen et millionforlig, der bandt modellen til tavshed.

Alligevel stod hun frem i 2019 og anmeldte mangemilliardæren for voldtægt i staten Nevada. Sagen faldt med brag ved domstolen, der ikke fandt beblæg for en retssag.

Ifølge retsdokumenter fordeler beløbet sig i pund på 18 millioner for tidligere smerte, 18 millioner for fremtidig smerte, 18 millioner i kompensation, 1,4 millioner i udgifter og 1,1 millioner i advokatregninger. 

Artiklen fortsætter under billederne.

Ronaldo på ferie med kæresten Georgina. Foto: MEGA

Cristiano Ronaldo i Juventus-trøjen. Foto: MEGA

Kathryn Mayorga vil indkalde 60 vidner, hvis sagen kommer for retten.

- Jeg nægter mig skyldig i alle anklager, der er rettet mod mig, har Cristian Ronaldo flere gange udtalt om sagen.

I retsdokumenterne fra den afviste retssag beskriver den tidligere model, hvordan Ronaldo og hans svoger inviterede hende op i suiten på Palms Casino Resort.

Ifølge kvinden ville fodboldspilleren have hend emed i jaquzzien, men hun nægtede, da det ville ødelægge hendes kjole. Herefter skulle Ronaldo have bedt hende skifte tøj på et soveværelse og voldtaget hende.

Juventus-stjernen har forklaret, at de havde sex sammen på værelset, og de begge var enige om, hvad der foregik.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close