Krimi15. december 2020

Nye belastende beviser: Prins overnattede i pædofil-sexlejlighed

Britisk avis fremlægger beviser, der skyder hul i prins Andrews tidligere forklaring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega571110_021.jpg
 Foto: MEGA

Er britiske prins Andrew blevet taget i at lyve for åben skærm?

Den udskældte 60-årige prins er blevet beskyldt af flere kvinder for, at han havde sex med dem, da de var mindreårige. Prins Andrew nægter alle beskyldningerne.

Nu skriver Daily Mail, at prins Andrew løj om nogle meget vigtige detaljer om en påsketur til New York i 2001.

I et stort anlagt BBC-interview om sagen forklarede prinsen sidste år, at han aldrig havde overnattet hos den pædofile mangemillionær Jeffrey Epstein. Samtidig sagde prinsen, at han aldrig havde gjort noget forkert.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega461478_015.jpg

Jeffrey Epsteins milliondyre lejlighed tæt på Central Park. Foto: MEGA

Interviewet er senere blevet beskrevet, som det værste interview nogensinde for det britiske kongehus. Idet prinsen fremstod meget utroværdig.

Flere kvinder har afgivet vidneforklaringer om, hvordan prins Andrew ofte besøgte Epsteins sexfester på Manhattan og Bahamas.

Virginia Roberts har offentligt stået frem og fortalt, hvordan hun blev udnyttet af den amerikanske mangemillionær i mange år. Hun har også fortalt, at hun havde sex prinsen i lejligheden i New York.

Overfor journalisten Emily Maitlis benægtede prinsen at kende til Roberts.

- Jeg boede der ikke. Jeg har måske været på besøg, men jeg overnattede der slet, slet, slet ikke. Der skete slet, slet ikke noget, fortalte prins Andrew til BBC.

Jeffrey Epstein døde sidste år under en varetægtsfængsling. Han var anklaget for pædofili og prostitution af unge piger.

Nu kan Daily Mail afsløre, at Andrews bodyguard sov i lejligheden. Ligeledes har de fremskaffet den officielle turbeskrivelse. Her lyder det, at den ene nat ud af tre i New York blev brugt i den næsten 500 millioner kroner dyre lejlighed.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega560447_001.jpg

Her ses Prins Andrew sammen med Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell til det årlige hestevæddeløb "Royal Ascott" i år 2000. Foto: MEGA

Daily Mail har forsøgt at kortlægge prinsens påsketur ned til mindste detalje. Ifølge avisens kilder var hverken Virginia Roberts eller Ghislaine Maxwell, der sidder fængslet i sagen.

Det har ikke været muligt for Daily Mail at få en kommentar fra det britiske kongehus om de nye beskyldnigner.

Sponsoreret indhold