Krimi17. april 2023

Ny teori: Han tog 13-årig pige med på sin arbejdsplads

Politiets teori er nu, at den sigtede i sagen har været på to adresser med den 13-årige pige
Politiet har nu en teori om, at den 32-årige sigtede har været flere steder med pigen. 
Politiet har nu en teori om, at den 32-årige sigtede har været flere steder med pigen.
 Foto: Mikael Rieck

Allerede i går blev en stille og rolig villavej i Korsør spærret af, da politiet skulle undersøge et hus. På adressen fandt man den 13-årige i live, og en 32-årig mand blev anholdt.

I dag til mandens grundlovsforhør kom det frem, at det menes, han også har haft pigen med ud i et øde industrikvarter i Sorø. Adressen i Sorø kan kobles til den 32-åriges arbejdsplads.

Hvad der er sket på adressen, er endnu ikke kommet frem, men politiet har en teori om, at han altså var der, før han tog pigen med til huset i Korsør, hvor hun blev fundet.

Vrimlede med politi

På adressen i Korsør har lokale fortalt, at de først så en ambulance med blink ankomme, hvorefter det “vrimlede med politi”.

SE og HØRs udsendte kunne også berette, at både indsatsleder og beredskab var at finde ved huset, mens både pressefolk og nysgerrige naboer også stimlede til omkring huset.

Politihunde gennemsøgte haver, mens en sort Hyundai blev desuden bugseret væk fra adressen, mens teknikere i dag stadig arbejder omkring huset.

Erkender delvist

Den sigtede mand erkendte sig delvist skyldig i anklagerne om frihedsberøvelse efter straffelovens 261 stk. 2 og for at have kørt hende til en anden adresse end hendes egen, hvor han i omkring et døgn med trusler om vold udsatte pigen for fuldbyrdet voldtægt og andet seksuelt forhold end voldtægt efter straffelovens paragraf 126 stk. 1 og 225.

Han er indtil videre varetægtsfængslet indtil den 11. maj.

Sponsoreret indhold