Krimi6. september 2023

Ny podcast midt i bandekonflikt: Historisk tidspunkt

I næste uge får en ny podcast premiere, hvor to erfarne journalister tager det højaktuelle bandemiljø under kærlig behandling
Kristoffer Eriksen og Carsten Norton kommer fremover til at udgive en ugentlig podcast, der tager rocker- bandemiljøet under lup.
Kristoffer Eriksen og Carsten Norton kommer fremover til at udgive en ugentlig podcast, der tager rocker- bandemiljøet under lup.
 Foto:Podimo/Pressebillede

LÆS OGSÅ: Politiet efter lørdagens drab: Nu er der krig

Siden det voldsomme skuddrab og firdobbelte drabsforsøg på Christiania sidste søndag, har der været stor opmærksomhed om rocker- og bandemiljøet, hvor politiet mener, at der er udbrudt en konflikt mellem den ulovlige bande Loyal To Familia og rockergrupperingen Hells Angels.

Fra 13. september vil der blive skruet yderligere op for dækningen, hvor de to erfarne journalister Carsten Norton og Kristoffer Eriksen har premiere på deres nye podcast 'Banderelateret'.

Det fortæller Podimo, hvor podcasten kommer til at blive udgivet, i en pressemeddelselse.

- Bandemiljøet befinder sig i en nærmest historisk højspændt situation med en forestående lukning af Pusher Street og de ringe i vandet, som man må forvente, at det vil skabe i det kriminelle miljø. Samtidig står nye forbudssager mod bander og rockergrupper i kø, og en større bandekonflikt ligger og ulmer under overfladen, fortæller Kristoffer Eriksen om podcasten i pressemeddelelsen.

Carsten Norton har igennem en lang årrække arbejdet helt tæt på rocker- og bandemiljøet, ligesom han de seneste år har skrevet og udgivet flere bøger om Hells Angels.

Kristoffer Eriksen har tidligere været journalistisk chefredaktør på Ekstra Bladet, hvor han sammen med Carsten Norton blandt andet stod bag den prisvindende podcast 'Bandeland'.

Sponsoreret indhold