Krimi27. oktober 2021

Nu vil Sarah Everards morder anke sin livstidsdom

Sarah Everards morder Wayne Couzens vil nu anke sin livstidsdom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Betjenten Wayne Couzens erkendte at have kidnappet, voldtaget og myrdet 33-årige Sarah Everard.

Og i oktober blev den 48-årige mand en del af de 61 personer i England, som har begået så grusomme ugerninger, at de skal blive resten af deres liv bag tremmer.

- Vi er blevet oplyst om, at Hr. Couzens har indgivet en anke, siger en medarbejder i retten til The Mirror.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20210709-141825-7_12mb.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

I oktober blev han den første britiske betjent til nogensinde at modtage en sådan dom.

- Sarah Everard var et helt igennem uskyldigt offer for en grotest serie af omstændigheder der kulminerede i hendes død og afskaffelsen af hendes lig. Hun gik bare hjem, sagde dommeren Fulford i retten.

Han fortalte, hvordan Couzens brugte en måned på at rejse frem og tilbage fra sit hjem i Ket til London, hvor han lagde sin uhyggelige plan om at "finde en kvinde, der var alene, for at kidnappe og voldtage hende".

Det er endnu uvist, om den 48-årige betjent får tilladelse til at anke.

En britisk politiker fordømmer Couzens forsøg på at anke sin dom.

- Jeg er chokeret over, at det ligner, at Couzens fortsat ikke forstår alvorligheden af sine handlinger eller den smerte, som en sådan ankesag vil forårsage familien Everard, siger Jess Phillips til The Mirror.

Den 48-årige betjent stoppede i marts den unge Sarah og bildte hende ind, at hun havde overtrådt coronarestriktionerne, og at hun derfor skulle med ham.

Den unge kvinde blev dog kørt to timer til Dover, hvor Wayne Couzens flyttede hende fra den lejede bil til sin egen sorte Seat, før han kørte videre til Hoad's Wood, hvor han voldtog hende og kvalte hende med sit bælte.

Et par dage senere brændte han liget. I juli tilstod han drabet, forinden havde han indrømmet kidnapning og voldtægt af den 33-årige kvinde, der blot var på vej hjem fra en veninde.

- Sarah døde under de mest frygtelige omstændigheder. Jeg er forpint ved tanken om, hvad hun måtte udholde, siger moren Susan.

- Jeg afspiller det i mit hoved. Jeg gennemgår de frygtelige ting. Jeg spekulerer over, hvornår hun indså, at hun var i fare; jeg spekulerer over, hvad morderen sagde til hende. Hvornår han kvalte hende, hvor længe var hun ved bevidsthed, velvidende at hun ville død. Det er komplet tortur at tænke på. Sarah var i håndjern.

Sponsoreret indhold