Krimi12. april 2022

Nu er gerningsstedet solgt

Huset, hvor præsten Thomas Gotthard dræbte sin hustru, er efter få uger solgt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/from_2.jpg
 (Foto: Nordsjællands Politi)

Det tog kun en uge at finde købere til ejendommen, hvor præsten Thomas Gotthard forrige år dræbte sin hustru Maria From Jakobsen.

Morten Thoregaard fra advokat- og ejendomsmæglerfirmaet Herbst, Thoregaard & Lange, der har stået for salget af huset, siger at interessen har været overvældende stor.

- Huset har en god beliggenhed, det er et pænt sundt hus til en god pris og køberne var på det rene med, hvad der er sket. Man kan sige, at det er en formildende omstændighed, at det skete i haven og ikke inde i huset, mener Thomas Thoregaard, der fik huset solgt, efter der var givet et prisnedslag på 100.000 kr. så salgsprisen endte på 3.295.000 kr.

Der er tale om en villa på 155 kvadratmeter fra 1970. Huset er bygget sammen med naboens og grunden er på 645 kvadratmeter.

Den hvide villa i Frederikssund blev forrige år et makabert kapitel i dansk kriminalhistorie, da præsten Thomas Gotthard, 45, en dag i oktober fik lokket sin et år yngre kone Maria From Jakobsen ud i haven. Her hamrede en sten i hovedet på moderen til deres to børn, hvorefter han holdt hende fast og forhindrede hende i at trække vejret.


I haven her dræbte Thomas Gotthard sin hustru og moderen til deres to børn. (Foto: Google Maps)

Da Maria var død forsøgte Thomas Gotthard af skille sig af med liget ved at opløse det i kaustisk soda og saltsyre.

Thomas Gotthard er ikke længere præst. Han afsoner en dom på 15 års fængsel.

Sponsoreret indhold