Krimi24. september 2021

Nu er det sket: Brian Laundrie skal anholdes

FBI har nu valgt at udstede en arrestordre på Brian Laundrie i kølvandet på, at hans forsvundne kæreste er blevet myrdet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I over en uge har amerikansk politi – med hjælp fra blandt andre FBI – eftersøgt Brian Laundrie.

Den unge mand har den seneste uge været som sunket i jorden, efter hans kæreste Gabby Petito på mystisk vis ”forsvandt” under deres fælles roadtrip. Nu er Gabby Petito fundet myrdet i Grand Teton National Park, hvilket kun har fået politiet til at lede endnu mere efter Brian Laundrie, som var forlovet med hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Gabby Petito og Brian Laundrie.
Gabby Petito og Brian Laundrie.
 Foto: YouTube

Brian og Gabby var forlovet. Foto: Privat

Nu har FBI valgt at udstede en arrestordre på Brian Laudrie. Årsagen er ikke – hvert fald ikke endnu – at de mistænker, at han spiller en rolle i Gabby Petitos død. Indtil videre skyldes arrestordren, at Brian Laudrie har misbrugt et kreditkort, der ikke var hans eget, i den periode, hvor Gabby Petito har været forsvundet.

Han har ifølge FBI brugt omkring $1.000 på forskellige indkøb.

Artiklen fortsætter under opslaget...

I forbindelse med udstedelsen af arrestordren udtaler FBI-agent Michael Schneider:

”Denne arrestordre gør det muligt for betjente at anholde mr. Laundrie, mens FBI og vores partnere over hele landet fortsætter med at efterforske sagen og omstændighederne omkring frøken Petitos drab”.

FBI har ikke oplyst, hvem der ejer det kreditkort, Brian Laudrie har misbrugt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gabby.jpg
 Foto: YouTube

Gabby og Brian var på roadtrip sammen, men kun Brian vendte hjem. Efterfølgende ønskede han ikke at udtale sig, og nu er han forsvundet. Foto: YouTube

Liget af den unge kvinde er stadig i politiets varetægt. Der er blevet foretaget en obduktion, som altså har vist, at den 22-årige kvinde er blevet dræbt. Det er dog ikke kommet frem, hvordan hun er blevet dræbt.

Gabby Petito blev officielt meldt savnet af sin familie 11. september. Forinden var hendes forlovede, Brian Laundrie, vendt hjem fra parrets fælles biltur den 1. september uden hende.

Sponsoreret indhold