Krimi 13. juni 2019

Norsk milliardærfrue forsvundet: Hemmelige detaljer afsløret

Kort efter Anne-Elisabeth Hagens forsvinding fra hjemmet i Lørenskog i Norge tilbage i oktober sidste år, fandt man hendes mobiltelefon.
Foto: Norsk politi

Det er ikke mange oplysninger om rigmandskonen Anne-Elisabeth Hagens forsvinden der er kommet ud i offentligheden. Men nu fortæller politiet til det norske medie VG, at man er i besiddelse af den 69-årige kvindes mobiltelefon.

 • - Mobiltelefonen anses som et bevis. Det gælder selve telefonen, men også indholdet. Der er derfor foretaget undersøgelser knyttet til telefonen, uden at vi ønsker at gå i yderligere detaljer, om hvilke undersøgelser eller hvilke fund som vi eventuelt har gjort, siger politiinspektør Tommy Brøske fra Øst politidistrikt til VG.

 • Politiet ønsker heller ikke at kommentere på, hvem der fandt telefonen, men ifølge det norske medie fandt man telefonen dem samme dag, som Anne-Elisabeth Hagen forsvandt fra sit hjem.

Foto: Ritzau Scanpix
 • I oktober sidste år forsvandt Anne Elisabeth fra hjemmet her i Lørenskog (Foto: Ritzau Scanpix)

 • Det er nu over otte måneder siden, at rigmandskonen forsvandt fra sit hjem i Lørenskog.

 • Politiet mener, at hun blev kidnappet, men de har altså været mere eller mindre på bar bund i eftersøgningen af den 69-årige kvinde, samtidig med at de har holdt kortene tæt inde på kroppen.

 • For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

  Sidste livstegn fra hende var klokken 9.14 den 31. oktober. Her talte hun i telefon med et familiemedlem, men da hendes mand, Tom Hagen, kom hjem fra arbejde klokken 13, var hun væk.

  I stedet fandt han et brev med krav om løsepenge, men også en trussel om, at hans kone ville komme til skade, hvis politiet blev involveret i sagen.

  Selvom familien flere gange har meldt ud, at de er villige til at betale løsesum, som har kidnappere altså ikke henvendt sig. Ifølge VGs oplysninger er kravet om løsepenge på omkring 67 millioner kroner.

  Ifølge det noske finansmedie er Tom Hagen nummer 172 på listen over Norges 400 rigeste personer.

  Han menes at være god for 1,7 milliarder kroner.

  Sammen har ægteparret tre børn og flere børnebørn.

  Sponsoreret indhold