Krimi8. november 2021

Nøgen mand var fanget i væggen i to døgn

Den 39-årige – og relativt uheldige – mand måtte reddes ud af de lokale brandmyndigheder efter at have siddet i et ganske lille hulrum
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_-_2021-11-08t110931.166.png
 Foto: Facebook, Syracuse Fire Department

Brandfolkene i Syracuse, New York, var på en noget særpræget opgave, da de fredag måtte bryde væggen op i det lokale teater.

Omkring klokken 7.30 om morgenen blev de kaldt ud til Landmark Theater, hvor personalet kunne høre bankelyde og råben bag væggene.

Det skriver brandmyndighederne på deres facebookside.

Bag muren – i et lillebitte hulrum på størrelse med en kiste – sad manden fast. Chefen for brandvæsenet, John Kane, fortæller, at manden havde siddet fast i to dage, før hjælpen blev tilkaldt.

Nå jo, han havde for resten ikke noget tøj på.

Præcis hvordan den stakkels, nøgne mand er endt inde bag murren, er en næsten lige så underlig, kringlet historie. Og det er langt fra alle de svar, man sidder tilbage med, som besvares i brandvæsenets opslag.

Han er ifølge dem kravlet ind bag en væg for at gemme sig, men er derefter faldet længere ned i det hule rum, som er placeret tæt på herretoiletterne.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/253035233_4278121105633413_7504291774971852317_n.jpg
 Foto: Facebook, Syracuse Fire Department

Var det noget med to-tre døgn her? (Foto: Facebook, Syracuse Fire Department)

Da han ikke kunne komme ud, lykkedes det ham i stedet at forvilde sig længere ind bag væggene, hvor han til sidst sad fast.

På billederne får man et klart indtryk af, hvor smal hulrummet er, og hvor lidt plads den 39-årige mand har opholdt sig på.

Dehydreret og afkældt

Kane fortæller til det lokale medie i Syracuse, at manden ikke havde synlige skader efter opholdet bag muren, men han var dehydreret, hvilket fik dem til at bringe ham til tjek på hospitalet.

Manden var af personalet og gæsterne i teatret blevet set vandre rundt et par dage forinden.

Det fremgår ikke, hvorfor manden var nøgen.

- Jeg ved ikke, om han var kommet ind for at få varmen eller bruge toilettet, men vi mistede ham af syne, og tænkte derfor, at han havde forladt bygningen, fortæller Mike Intaglietta, der er direktør i teatret.

Manden nuværende tilstand er ukendt.

Sponsoreret indhold