Krimi30. april 2019

Nøgen kvinde angreb kæreste med en vinflaske efter våd bytur

Det endte helt galt for et par, da de efter en våd bytur kom hjem til deres hotel i London.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/56226052_10216340897973130_2760597530948403200_n.jpg
 Foto: privat/Facebook

Man skulle tro, at det var scener fra en dårlig film, da en nøgen kvinde for øjnene af hotelpersonale gik til angreb på sin kæreste med en vinflaske.

21-årige Amelia Oxenford havde været ude hele natten og drikke, da hun i de tidligere morgentimer i et skænderi med sin kæreste Alex Buttigieg gik amok på ham.

Det skriver Mirror.

I retten kom det frem, hvordan den 21-årige kvinde og kæresten var kommet op og skændes over, at hun så andre, da de kortvarigt havde slået op.

Ifølge anklagemyndigheden smed hun den tomme vinflaske efter kæresten og skar ham i ansigtet med glas fra den ødelagte flaske.

Da politiet ankom til stedet, fandt de Alex med et to centimenter dybt snitsår og en blødende næse. Han var ifølge politiet 'chokeret' og 'mumlede', da de fandt ham, hvor han forsøgte at stoppe blodet.

De fandt kvinden stående inde i værelset og råbe, at hun ville gøre skade på sig selv og hoppe ud af vinduet. Da politiet åbnede døren, havde hun kun bh på.

Parret havde været sammen i ni måneder og havde netop fundet sammen efter en måned fra hinanden. I den tid havde den 21-årige kvinde set en anden mand, og det var angiveligt détm´, der startede skænderiet mellem dem.

- Det resulterede i, at frk. Oxenford skubbede ham ud i gangen, og på overvågningsvideoen kan man se hende nøgen slå ud efter offeret, sagde anklageren.

I retten forklarede hun selv, at hun ikke husker meget fra aftenen, men at hun dog husker, at kæresten råbte af hende og holdt hende nede i sengen.

- Jeg var bange og meget sårbar, og han var aggresiv, fortalte hun i retten.

Der falder dom i sagen 2. maj.

Sponsoreret indhold