Krimi23. september 2021

Nicoline myrdet i en lejlighed: Nu starter sagen mod to unge mænd

To unge mænd tager i dag plads på anklagebænken i retten i Roskilde - tiltalt for det brutale og ubarmhjertige drab på 20-årige Nicoline.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I juli sidste år blev Nicoline myrdet i en lejlighed i Køge. Lige siden har to unge mænd siddet varetægtsfængslet for at have gjort en alt for tidlig ende på den unge kvindes liv.

De to unge mænd skal nu møde i retten i Roskilde, hvor retssagen imod dem i dag begynder.

Politiet mener, at en dengang 18-årig teenager og en 22-årig mand planlagde drabet på Nicoline.

”Er du stolt af mig nu”, skrev den 18-årige ifølge anklageskriftet angiveligt 14. juli 2020 sammen med et makabert billede af et lig til en 22-årig mands Snapchat og Wickr-profil.

Billedet viste den 20-årige Nicoline. Hun var blevet slået i hovedet og kvalt eller stranguleret i lejligheden på Københavnsvej i Køge oven på en Thai-restaurant.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nicoline_14.46.15.jpeg
 Foto: Privat

Foto: Privat

Politiet mener, at den i dag 19-årige udførte selve den barbariske handling, men at han sammen med den i dag 23-årige forinden havde planlagt at gøre en ende på Nicolines liv.

Den 19-årige nægter sig skyldig. Det oplyser hans forsvarer Anders Riisager til SE og HØR, han ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

Rasmus Sølberg, der er forsvarer for den 23-årige, oplyser, at også hans klient nægter sig skyldig.

- Vi er jo ikke dumme, der er blevet sendt nogle sms’er. Men vi nægter os skyldige, vi var jo også et helt andet sted i landet, sagde forsvareren i juli til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20200715_mr_koegedrab_02_1.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Kriminalteknikkere arbejdede i dagen efter ved gerningsstedet. Foto: Mikael Rieck

På stedet blev tre personer anholdt – to af dem blev hurtigt efter løsladt. Den i dag 23-årige mand blev anholdt i Jylland.

Få timer før drabet havde de to unge mænd ifølge anklageskriftet kontakt på Messenger. Ifølge anklageskriftet skrev den ældste ”skaf hende af vejen”, mens han på Wickr skrev, at han ville ”sende to personer fra Satudarah ud for at fjerne liget”.

Nicoline kendte de to mænd, der nu sidder på anklagebænken for drabet på hende. Ifølge Ekstra Bladet flyttede hun ind i ungdomsboligen i Køge i forbindelse med sin uddannelse til tømrer.

Sponsoreret indhold