Krimi17. december 2019

Nicklas Bendtner er færdig i FC København

Nicklas Bendtner får ikke forlænget sin kontrakt med FC København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191114-184300-7_42mb.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix

Fire måneder i FC København fik Nicklas Bendtner.

Klubben har netop offentliggjort på Facebook, at de ikke forlænger kontrakten med den tidligere landsholdsangriber.

- Vi har været meget tilfredse med Nicklas og det bidrag, han er kommet med til truppen, både i omklædningsrummet og ikke mindst på træningsbanen.

- Han har været en mønsterelev og hjulpet truppen og de unge spillere i hverdagen med sin erfaring som fodboldspiller og sit gode humør, siger Ståle Solbakken i en pressemeddelse.

Artiklen forsætter under billedet...

Nicklas Bendtner nåede at score et mål for københavnerne i en pokalkamp mod FC Nordsjælland. I alt har han spillet 406 minutter i trøjen.

- Jeg er stolt over, at jeg fik spillet i FCK-trøjen og scoret et mål i Telia Parken, som var en af mine drømme som fodboldspiller.

- Jeg har hele tiden kendt til præmisserne for den mulighed, jeg fik af FCK og Ståle, og jeg er blevet behandlet godt af alle i klubben, siger Nicklas Bendtner ligeledes i pressemeddelsen.

Den høje angriber ved endnu ikke, hvad fremtiden byder på. Nu vil han tage sig tid til at tænke sig godt og grundigt om, inden han melder noget ud.

Artiklen forsætter under billedet...

- Nu vil jeg tænke mig rigtigt godt om i forhold til min fremtid og mærke grundigt efter, om jeg skal forsøge et nyt eventyr i fodboldverdenen eller sige stop og tage hul på nogle nye eventyr i tilværelsen, siger Nicklas Bendtner.

Nu kan Nicklas Bendter pakke sportstasken med benskinner, støvler og FCK-trøjen og sætte kursen mod hjemmet som arbejdsløs.

Men han skal ikke gå ledig længe. Allerede på torsdag skal han trække i arbejdstøjet igen. I Amagercenteret skal han signere bøger sammen med Rune Skyum Nielsen. De to har sammen skrevet den tidligere landsholdsangribers selvbiografi - "Nicklas Bendtner - Begge sider".

Bogen ligger modsat Bendtner, der ikke har scoret mange mål. nummer et på en liste, nemlig bestsellerlisten.

Du kan fange den tidligere FCK-angriber i Amagercenteret 17.00.

Sponsoreret indhold