Krimi12. december 2020

Niårig dreng redder femårig lillesøster da juletræ går i brand: Måtte hoppe ud fra 3. sal

Da familiens juletræ pludseligt begyndte at gå op i flammer, måtte den femårige Kaiden tænke hurtigt for at få ham og lillesøsteren ud af huset, inden det var for sent
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familie_brand.jpg
 Foto: GoFundMe

Trods der stadig er nogle uger til juleaften, så har de fleste allerede juletræ og julepynt i hjemmet. Men med en måned fyldt med hygge, så kan det nemt gå grueligt galt.

Det kunne en familie i Spokane i Washington i USA sande, da deres juletræ gik op i flammer, da en gang røgelse stod for tæt på grenene.

I huset var den femårige Kaiden og hans lillesøster Kinsley på fem samt deres mor, Kristian. Heldigvis opdagede Kaiden branden, og han tænkte hurtigt.

Moren løb ud af huset for at hente hjælp, og kunne bagefter ikke komme ind i igen. Derfor måtte hendes niårige søn i stedet redde sin kun femårige lillesøster ved at kaste hende ud ad vinduet fra tredje sal.

Det skriver People.

https://imgix.seoghoer.dk/brand_lejlighed.jpg
 Foto: Krem

Det er tydeligt at se, hvordan ilden har hærget hele lejligheden. Heldigvis nåede brandfolkene at slukke den, inden hele komplekset blev ramt. Foto: Krem

Udenfor stod en række naboer klar til at gribe hende, og bagefter kunne han selv hoppe ud og ned i armene på de ventende.

Desværre faldt han igennem menneskemassen, og han endte med at brække armen.

- At se ham falde ud ad vinduet, det var det mest skræmmende, lød det fra Trevor Main, der ejer lejlighedskomplekset, hvor familien boede.

Kaiden blev efter faldet kørt til det nærmeste hospital for at få kigget på armen.

Sponsoreret indhold