Krimi6. august 2023

Niårig dreng forsvandt fra sin bopæl: Nu er han fundet

En niårig dreng blev søndag eftermiddag efterlyst af politiet i Esbjerg, men senere fundet i god behold igen
Politikredsen i Sydjylland vil rigtig gerne høre fra folk, der måtte have oplysninger om sagen på telefon 114. 
Politikredsen i Sydjylland vil rigtig gerne høre fra folk, der måtte have oplysninger om sagen på telefon 114.
 Foto: Politi

Opdatering klokken ca. 21.15: Den niårige dreng er fundet i god behold, og politiet takker for folks henvendelser med hjælp i sagen.

Sydjyllands Politi er søndag ude med en efterlysning, som de deler på det sociale medie X.

En niårig dreng var forsvundet fra sin bopæl i Esbjerg midtby omkring klokken 12.30, lyder meldingen.

Drengen beskrives som værende 135 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har kort, mørkebrunt hår, der er klippet i en frisure med et lyn i venstre side.

Derudover har drengen brune øjne og er iført en grå trøje med lynlås, sorte joggingbukser og lysegrønne strømper.

Overfor JV.dk fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, at de har en forventning om, at drengen er taget eventyr uden sine forældres viden.

- Vi går ud fra, at han selv er stukket af, han havde i hvert fald tidligere på dagen spurgt sin lillebror, om han ville med. Men der er jo grænser for, hvor længe en niårig kan klare sig selv, siger han.

Tog til Aarhus

Ole Aaman fortæller videre til det lokale medie, at drengen tidligere har været ude på egen hånd. Dengang havde han taget toget til Aarhus.

Selvom politiet endnu ikke ved noget om drengens retning eller opholdssted, så kunne man forestille sig, at kursen er sat øst på.

- Vi har fået mange henvendelser fra folk, der mener at have set ham på hovedbanegården i København. Og det stemmer meget godt med, at familien har fortalt, at drengen tidligere har sagt, at han godt kunne tænke sig at komme til Malmø, siger vagtchefen.

Sponsoreret indhold