Krimi19. december 2023

Mystisk sag: Femårige tvillinger fundet døde i lejlighed

En skræmmende sag har chokeret lokalbefolkningen i Bronx i New York, hvor to femårige tvillinger er fundet livløse i familiens lejlighed
Tvillingpar fundet døde
En uhyggelig sag har chokeret i Bronx, New York, hvor et tvillingpar på fem år er fundet døde.
 Foto: Colourbox

Efter flere dage, hvor børnene var meldt syge fra skole, blev et tvillingpar mandag fundet døde i en lejlighed i New York.

Børnenes egen mor fandt dem bevidstløse ved 11-tiden og ringede til politiet fra familiens adresse, skriver NBC New York.

Dødsfaldene er omgivet af stor mystik for ingen ved, hvordan de to børn – en dreng og en pige – er døde.

– På dette tidspunkt vil vi behandle det som et gerningssted, fordi vi ikke ved, om det er kriminelt eller ej, har NYPD's assisterende chef Benjamin Gurley sagt til ABC.

– Vi ønsker ikke at rode ved gerningsstedet. Retslægen underetter os baseret på deres efterforskning og vores hold på gerningsstedet, om der er foregået noget kriminelt.

Fundet af de to døde børn har gjort stort indtryk på lokalbefolkningen, som hver mandag har mødt mor og hendes to børn ved en lokal madudlevering.

– Det var hjerteskærende, fordi jeg i går aftes talte med min kone om at prøve at skaffe noget til børnene til jul, og vi talte specifikt om disse to børn, sagde Randholf Andujar, der er præst, ifølge CBS.

Mens faren til de to børn samarbejder med politiet, er moderen indlagt på hospitalet på grund af følelsesmæssige traumer efter fundet af børnene i lejligheden.

Sponsoreret indhold