Krimi25. oktober 2021

Mysteriet fortsætter: Brian Laundries obduktion kom tilbage uden svar

Brian Laundrie nåede at være forsvundet i fem uger, før hans ligdele blev fundet i et sumpområde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/220577092_116817263908275_5943809321984471613_n.jpg
 Foto: Instagram

Ligresterne efter Brian Laundrie, som af politiet er blevet beskrevet som "knogler" - skal undersøges videre, efter obduktionen ikke kunne fastlægge de unge mands dødsårsag.

Ligresterne blev fundet onsdag i en park i Florida, vil blive sendt videre til en antropolog for videre undersøgelse. Det siger Laundrie-familiens advokat Steven Berolini til Fox News.

Tidligere samme dag havde advokaten ellers udtalt til ABC, at familien formentlig ville modtage informationer, om hvordan Brian mistede livet over middag fredag - men det skete ikke.

Ligresterne blev fundet i Myakkahatchee Cree Environmental park ikke langt fra, hvor familien Laundries hus er.

Fundet af ligresterne afsluttede flere måneders spekulationer om, hvor Brian Laundrie befandt sig. Den unge mand havde været forsvundet siden 13. september, da han forlod sine forældres hjem.

23-årige Laundrie var forlovet med 22-årige Gabby Petito, hvis lig blev fundet i Wyoming 19. september. Parret var på en roadtrip gennem de vestlige stater, men 1. september vendte Laundrie alene hjem.

11. september meldte Gabby Petitos familie hende savnet. Laundrie blev udnævn som en person af interesse for Gabbys Petitos forsvinden - som pludselig blev en mordsag, da en obduktion 12. oktober fastlagde, at hun var blevet kvalt ihjel.

Liget, der blev fundet i en skov nær Jackson, og retsmedicinere meldte efterfølgende ud, at liget formentlig havde været i vildmarken i tre til fire under, inden det blev fundet.

Gabby, der var aktiv på Youtube, dokumenterede parrets rejse gennem blandt andet Kansas, Colorado og Utah via billeder og videoer på sociale medier.

Hendes sidste opslag på Instagram 25. august. Det var også den sidste dag, hvor hun talte i telefon med sin mor.

Politiet i Utah offentliggjorde i september en video fra et møde med Petito og Laundrie den 12. august. Her beskriver Gabby Petito over for en betjent et voldsomt skænderi, som kæresteparret havde haft tidligere på dagen.

Sponsoreret indhold