Krimi 18. august

Myrdede sin hustru: Fældede tandlæge sig selv med DISSE ord?

En amerikansk tandlæge er kendt skyldig i at have skudt og dræbt sin hustru under en safaritur til Zambia. Under retssagen kom det frem, at manden bagefter kom til at afsløre sine handlinger på en restaurant
Bianca og Lawrence Rudolphs var ivrige storvildtsjægere. De havde været gift i 35 år, men noget tydede på, at ægteskabet ikke gik godt. nbsp;

Bianca og Lawrence Rudolphs var ivrige storvildtsjægere. De havde været gift i 35 år, men noget tydede på, at ægteskabet ikke gik godt.

Foto: Politi/privat

Lawrence Rudolph har de sidste seks år fastholdt, at hans hustru ved et tragisk uheld skød og dræbte sig selv under en safaritur til Zambia.

Men tidligere på måneden slog retten fast, at den velhavende tandlæge, der boede i Arizona, selv affyrede de dræbende skud – og at hans makabre plan netop var at tage livet af sin hustru, så han kunne score hendes livsforsikring og senere indlede et nyt forhold til en ny kvinde.

Det skriver People.

Den makabre sag tog sin begyndelse i oktober 2016. Her var Bianca og Lawrence Rudolph – der havde været gift i 34 år – taget til Zambias Kafue National Park.

Det var i denne hytte i Zambia, at Bianca blev skudt. 

Foto: Politi/privat

Planen var, at Bianca – der var ivrig storvildtjæger som sin mand – skulle nedlægge en leopard. Men i de tidlige morgentimer den 11. oktober lød der et skud fra parrets hytte.

56-årige Bianca var blevet ramt af skud i brystet og død på stedet.

Bortskaffede mulige beviser 

Lawrence Rudolph hævdede, at hans hustru ved en ulykkelig fejl havde affyret det dræbende skud, da hun håndterede sit gevær. Lokalpolitiet i Zambia kom til samme konklusion og henlagde derfor sagen.

Men de amerikanske myndigheder var ikke lige så overbeviste om, at der var tale om en ulykke. Særligt ikke da Lawrence Rudolph valgte at kremere sin hustru – og dermed bortskaffede eventuelle beviser – få dage efter hendes død.

Lawrence Rudolph var en velhavende tandlæge, der brugte sine mange penge på at nedlægge store dyr verden over, 

Foto: Politi/privat

Som en erfaren storvildtjæger var Lawrence Rudolph vant til at arrangere og fragte døde dyr til hjemstaten Arizona. Derfor fandt de amerikanske myndigheder det mistænkeligt, at han alligevel valgte at kremere sin hustru – også uden at rådføre sig med resten af familien først.

Få dage senere modtog FBI desuden anonyme tips fra Briancas ven. Vennen fortalte, at Lawrence Rudolph havde været Bianca utro, og at parret desuden havde skændtes om penge.

Efterforskningen viste, at Lawrence Rudolph havde modtaget svimlende 36 millioner kroner i livsforsikring efter Biancas død.

Indrømmede på restaurant 

Derfor begyndte de amerikanske efterforskere for alvor at undersøge den mystiske sag, men der gik alligevel fem år, før de havde nok beviser til at anholde ham. Det skete i slutningen af 2021.

Lawrence Rudolph fandt sammen med en ny, Lori Milliron, ikke længe efter at hans hustru var død i en mystisk skudulykke. 

Foto: Politi/privat

Den efterfølgende retssag blev yderst dramatisk. Gennem sit forsvar fastholdt Lawrence Rudolph sin uskyld ved at gentage ordene: “Jeg myrdede ikke min kone, jeg kunne ikke myrde min kone, jeg kunne ikke finde på at myrde min kone”.

Under retssagen kom der dog oplysninger frem, der mere end antydede, at ægtemanden var skyldig. En bartender kunne således komme med gruopvækkende detaljer:

I 2020 – fire år efter Bianca døde – var Lawrence Rudolph på en steakhouse med sin nye kæreste, Lori Milliron. Parret havde ofte før besøgt restauranten, men denne aften kom de voldsomt op at skændes. Bartenderen havde i første omgang svært ved at høre, hvad parrets skændtes om, da musikken var høj. Men på et tidspunkt stoppede musikken et kort øjeblik, og her var Lawrence Rudolphs udråb ikke til at tage fejl af:

“Jeg slog min fucking kone ihjel for dig”.

Lori Milliron var ifølge juryen og dommeren vidende om, at hendes nye kæreste havde et liv på samvittigheden. 

Foto: Politi/privat

I retten har Lawrence Rudolph fastholdt, at bartenderen hørte forkert. Han mener i stedet, at han udbrød:

“Nu siger de, at jeg slog min fucking kone ihjel for dig”.

Den amerikanske jury var dog ikke i tvivl. Den 1. august blev han således kendt skyldig i overlagt drab. Også hans nye kæreste er dømt for at have vildledt retten og for at have været vidende om, at hendes kæreste havde et liv på samvittigheden.

Både Lawrence Rudolph og Lori Milliron vil anke dommen. Der ventes at falde endelig dom i sagen til februar næste år.

Sponsoreret indhold