Krimi28. november 2021

Musiker tiltalt for bortførelse og mord på 18-årig pige

24-årig guitarist er fredag blevet fremstillet for retten i Plymouth, England, sigtet for at have bortført og slået en bare 18-årig pige ihjel sidste weekend
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211124-162546-4-1920x1280we.jpg
 Ben Birchall/PA Images/Ritzau Scanpix

18-årige Bobbi-Anne McLeod forsvandt tidligt lørdag aften ved et busstoppested nær hendes hjem i Plymouth, England, da hun var på vej hjem til sin kæreste.

Fredag blev 24-årige Cody James Ackland, der er guitarist i et indie band, fremstillet for retten i Plymouth, sigtet for at have bortført og dræbt den 18-årige pige, skriver flere engelske medier.

Samtidig blev en 26-årig mand løsladt, der indtil anholdelsen af Cody James Ackland, var mistænkt for at stå bag det bestialske drab.

Cody James Ackland gemte sig ved sin ankomst til retten bag et stort, gråt tæppe.

Kæreste slog alarm

Bobbi-Anne McLeod blev sidst set lørdag aften omkring 6-tiden ved et busstoppested, hvor hun var på vej hjem til hendes kæreste.

Hun dukkede dog aldrig op på adressen som aftalt, hvorfor kæresten alarmerede politiet, der satte en større eftersøgning i gang.

Politiet fandt herefter den unge piges høretelefoner og pung med tobak efterladt på en græsplæne kort fra busstoppestedet, hvor hun sidst blev set.

Tirsdag blev hun fundet dræbt ved Bovisand beach, cirka 13 kilometer fra stedet, hvor den unge pige forsvandt.

Ifølge politiet kendte 24-årige Cody James Ackland ikke det 18-årige offer på forhånd. De er desuden overbeviste om, at de ikke leder efter yderligere gerningsmænd i sagen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-11-26_133459.png

Foto: Instagram, 24-årige Cody James Ackland spillede guitar i indie rock bandet Rakuda. Nu er han anholdt og sigtet for bortførelse og drab af en kun 18-årig pige.

Band i opløsning efter anholdelsen

Cody James Ackland er guitarist og sangskriver i indie rock bandet Rakuda. Bandet består udover den nu anholdte guitarist af fire andre medlemmer.

Efter anholdelsen af deres guitarist for drabet har bandet meddelt på de sociale medier, at de af respekt for Bobbi-Anne McLeod opløser bandet.

- De resterende medlemmer af Rakuda; Josh, Ross, Josh og Mike er alle ekstremt chokeret og i komplet mistro over de tragiske begivenheder, der har udfoldet sig de seneste dage. Vores tanker og bønner går til Bobbi-Anne McLeod’s familie og venner, der må være knuste efter deres tab. Som et tegn på respekt har vi besluttet, at vi ikke vil fortsætte som band, og at bandet bliver opløst omgående. Vi vil ikke give yderligere kommentarer på dette tidspunkt, meddeler bandet på blandt andet Facebook.

Efter drabet er der blevet oprettet en GoFundMe side til hendes efterladte familie, så de kan betale for begravelsen. Der er lige nu indsamlet mere end 124.000 kroner.

Sponsoreret indhold