Krimi19. januar 2024

Musiker benægter voldtægt i retten: Offer havde flere skader

En musiker er under anklage for at have voldtaget en kvinde i sensommeren sidste år – offeret viste flere tegn på skader efterfølgende, viser rapport
Domsafsigelse i sag om skudangreb i Field's, ved Københavns Byret onsdag den 5. juli 2023. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Fredag har en 49-årig musiker taget plads på anklagebænken ved Københavns Byret. Han er tiltalt for at have voldtaget en kvinde i sensommeren sidste år.
 Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Musiker tiltalt for voldtægt: Uhyggeligt alarmopkald afspillet i retten

Det skulle have været afslutningen på en hyggelig tur i byen, men det endte som alt andet for en kvinde, der endte med at blive voldtaget.

Det mener anklagemyndigheden i hvert fald, og derfor sidder en 49-årig mand, som blandt andet har skrevet sange for en stor dansk kunstner, fredag på anklagebænken ved Københavns Byret, tiltalt for voldtægt.

Selv nægter den musikalske mand pure, at han har voldtaget kvinden 3. august sidste år – ifølge ham foregik akten med fuldt samtykke.

Han gjorde dog en undtagelse 2. august sidste år, hvor han mødte offeret i sagen på Nørre Bodega i København.

Ifølge musikerens forklaring var det kvinden, der ville med op i hans lejlighed og som indledte den fysiske kontakt imellem de to. Han benægtede fuldstændig, at han havde rørt kvinden andre steder end på hofterne under samlejet.

Lige netop det spørgsmål kom anklageren i sagen, Andreas Juhl, ind på under fredagens dokumentation i sagen.

Her viste en rapport, som blev udfærdiget på offeret i sagen i timerne efter den påståede voldtægt, at hun havde flere skader på kroppen – også andre steder end på hofterne.

En personundersøgelse, som blev fremlagt i retten, viste blandt andet, at offeret i sagen havde underhudsblødninger på arme og ben, rødme i nakken, hudafskrabninger på ryggen og flere tydelige tegn på let stump vold andre steder på kroppen.

Rapporten konkluderede ligeledes, at der måtte være blevet udført stump vold med slag ud fra skaderne på offerets krop.

En undersøgelse af kvinden viste derudover også, at hun også havde flere skader i underlivet.

Under dagens retsmøde er der dokumentation i sagen, ligesom den tiltaltes personlige forhold vil blive gennemgået. Herefter vil der være procedure fra anklager og forsvarer i sagen.

Der forventes at falde dom i sagen fredag.

Tiltalt for organiseret hashsalg

Den 49-årige mand er udover den alvorlige tiltale om voldtægt også anklaget for at have taget part i den organiserede hashhandel i marts måned sidste år på Pusher Street på Christiania.

Her stod manden ifølge politiet i hashbod nummer 16 i Pusher Street, hvor han blev anholdt med 21,9 gram hash, 37,3 gram skunk og 13 færdiglavede joints. Dette forhold nægter musikeren også.

Selv nægter han pure, og ved første retsmøde fik musikeren fortalt, at han slet ikke kendte noget til hashhandel på den verdenskendte fristad.

Sponsoreret indhold