Krimi23. april 2019

Morten var få sekunder fra at drukne, da han blevet reddet - men af hvem?

For næsten 11 år siden faldt Morten Stisen i Salonsøen i Viborg. Hvad der kunne have endt i en frygtelig tragedie fik et langt lykkeligere udfald, men hvem er Mortens redningsmand?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten_-_arkivfoto.jpg
 Foto: MEGA (arkivfoto)

Den sommeraften i 2008 kunne nemt have været den sidste for Morten Stisen, hvis liv på tragisk vis var ved at ende.

Stærkt beruset faldt den i dag 45-årige Morten i søen og kunne ikke kæmpe sig op. Det sidste han selv husker fra selve hændelsen er, at han hænger med den ene arm ind over rælingen på en båd og beder om hjælp. Det historie bringer Viborg Folkeblad.

- Jeg havde prøvet at svømme over til den anden side, hvor jeg ville være kunnet komme op, men mit våde tøj begyndte at trække mig ned, så jeg vendte om igen, fortæller Morten ifølge lokalbladet.

Det er ikke meget han kan huske fra den skæbnesvangre aften. Han har senere fået at vide, at han blev indlagt på hospitalet klokken 3.30 om natten, og at hans kropstemperatur var 33 grader.

- Jeg vågnede op på sygehuset stærkt nedkølet, så nogen må jo have fået mig op af søen, selvom jeg ikke aner hvem. Den person har reddet mit liv, og det har jeg aldrig fået sagt tak for. Det vil jeg faktisk rigtig gerne, fortæller Morten Stisen.

Meget har ændret sig siden dengang for Morten. Han har ændret sit liv markant og er ikke længere overvægtig eller har ikke rørt alkohol i tre år.

I dag løber han dagligt rundt om den sø, der var lige ved at blive hans skæbne.

- Jeg er rigtig glad for mit liv nu, og det er nok baggrunden for, at jeg gerne vil møde den person, der i sin tid reddede mig. Jeg mangler at sige tak, siger Morten videre til Viborg Folkeblad.

Sidder Mortens redningsmand derude og læser med? Så kan du kontakte ham på stisen6@gmail.com

Sponsoreret indhold