Krimi29. marts 2022

Mor til tre angrebet af hunde: Mister begge arme

Hunden beskrives normalt som menneskets bedste ven, men for den 38-årige Kyleen Waltman vil det næppe være sådan, hun ser på det firbenede kæledyr, efter hun for nylig blev voldsomt angrebet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 38-årige mor til tre, Kyleen Waltman fra South Carolina, kom gående ned ad gaden på vej til sit hjem i Honea Path den 21. marts, da hun på grusom vis blev angrebet af tre løse hunde.

Hundene, hvoraf to af dem var pitbulls, var så voldsomme ved hende, at hun endte i en nærliggende grøft, hvor en mand senere fandt hende.

Hundene var fortsat i gang med at bide i kvindens ben, arme, hals og hoved, da manden så hende ligge forsvarsløs.

Han ringede hurtigt efter hjælp, men desværre så det allerede her ganske sort ud for Kyleen.

Det fortæller Waltmans søster, Shenna Green, ifølge People, der videre afslører, at hun blev fragtet med helikopter til hospitalet for at få behandlet sine livstruende skader.

Men skaderne var så voldsomme, at lægerne ikke så nogen anden udvej end at amputere begge hendes arme, mens det lige nu overvejes kraftigt, om hun skal have fjernet sit ene ben.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kyleen_waltman.jpg
 Foto: GoFundMe

Kyleen Waltman kæmper lige nu en ihærdig kamp for sit liv, efter tre hunde sprang på hende tidligere i marts. Foto: GoFundMe

- Lægen har lige fortalt os, at de skal holde øje med hendes venstre ben, for der er en del dødt væv. Det er meget værre, end hvad de troede til at starte med, men vi håber og beder alt til, at de ikke også skal amputere det, lyder det fra Waltmans anden søster, Amy, der har startet en GoFundMe-indsamling i håbet om at skaffe nok til hendes dyre lægeregninger.

Ifølge søsteren ligger Kyleen fortsat i koma, så hun ikke skal ”udstå de store smerter”.

Abbeville Animal Control er lige nu i besiddelse af de tre hunde, mens ejeren står overfor flere anklager.

Familien har i skrivende stund formået at samle mere end 730.000 danske kroner ind.

Sponsoreret indhold