Krimi 3. juni 2020

Mor til George Floyds datter står frem i tårer

Afdøde George Floyd efterlader sig sin seksårige datter Gianna "Gigi" Floyd. Nu står moren til Floyds efterladte datter frem og taler for første gang
Foto: MEGA

Demonstrationer og protester foregår stadig i USA og flere andre steder i verden, efter George Floyd på tragisk vis blev dræbt af en politibetjent, der knælede i flere minutter på hans hals.

Kendisser over hele verden er også gået ind i sagen, hvor nærmest alle har delt et helt sort billede på Instagram med hashtagget #blackouttuesday.

Mange ord er blevet sagt om den frygtelige sag, som har medført store protester, men de mest følsomme ord hidtil står moren til George Floyds seksårige datter for.

Gianna "Gigi" Floyd skal nu vokse op uden sin far, og det begræder Roxie Washington, som skal opdrage sin datter på egen hånd nu.

I går stillede hun sig for første gang frem og talte til offentligheden på et pressemøde, hvor tårerne fik frit løb.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

George Floyd døde, efter en betjent valgte at placere sit knæ på hans hals i flere minutter under en anholdelse (Foto: MEGA)

- Jeg har ikke meget at sige, fordi jeg ikke kan få mine ord til at passe sammen lige nu. Men jeg vil have alle til at vide, at det her er, hvad de betjente tog. I sidste ende får de lov til at tage hjem til deres familier, sagde Roxie Washington og fortsatte:

- Gianna har ikke nogen far nu. Han kommer aldrig til at se hende vokse op eller få sin eksamen. Han kommer aldrig til at føre hende ned ad kirkegulvet.

Gennem hele pressemødet lagde Roxie Washington masser af fokus på, at hendes seksårige datter nu aldrig kommer til at vokse op med en far ved sin side. En far, som var et godt menneske, siger hun.

- Hvis der er et problem, og hun har brug for sin far, så har hun ikke længere den mulighed. Jeg er her for min skat, og jeg er her for George, fordi jeg vil have retfærdighed for ham. Det vil jeg have, fordi han var god. Uanset hvad folk tænker, var han god, lød det fra Roxie Washington, mens tårerne trillede.

I hele USA og mange steder i resten af verden er der lige nu demonstrationer og protester efter George Floyds død.

Sponsoreret indhold