Krimi28. januar 2023

Mor på orlov dræber sine to børn – ét tredje barn kæmper for sit liv

En mor har taget livet af sine to børn – og forsøgte også at dræbe sit spædbarn – før hun sprang ud ad et vindue i et selvmordsforsøg
32-årige Lindsay Clancy forsøgte at dræbe alle sine tre børn og sig selv. Det ene barn er i live, men i kritisk tilstand. nbsp;
32-årige Lindsay Clancy forsøgte at dræbe alle sine tre børn og sig selv. Det ene barn er i live, men i kritisk tilstand.
 Foto: Privat

En uhyggelig sag har rystet Plymouth i den amerikanske delstat Massachusetts.

Her forsøgte en mor tirsdag at tage livet af alle sine børn og sig selv. Det lykkedes moren – den 32-årige Lindsay Clancy – at tage livet af sin 5-årige datter og 3-årige søn. Hun forsøgte desuden at dræbe sin baby, der nu kæmper for sit liv på hospitalet.

Det skriver New York Post.

Politiet fik anmeldelsen om den uhyggelige sag tirsdag omkring klokken 18 lokal tid. Det var Lindsay Clancys mand, der febrilsk kontaktede alarmcentralen, efter han var kommet hjem og havde set sin hustru springe ud ad et vindue i parrets hjem i Duxbury – en by der ligger omkring 50 kilometer sydøst for Boston.

Er du i krise

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

  • Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05

Da politiet ankom, fandt de tre små børn i huset. Alle børn havde voldsomme kvæstelser og blev hastet på hospitalet. Her stod det dog efter kort tid klart, at 5-årige Cora og 3-årige Dawsons liv ikke stod til at redde.

En lille dreng, der fylder otte måneder torsdag, kæmper nu for sit liv. Han er med helikopter blevet overført til Boston Children’s Hospital.

32-årige Lindsay Clancy var på orlov fra sit job som sygeplejerske. 
32-årige Lindsay Clancy var på orlov fra sit job som sygeplejerske.
 Foto: Privat

Ifølge politiet tyder alt på, at den 32-årige mor har kvalt sine børn. Efterfølgende forsøgte hun at tage sit eget liv ved at springe ud ad vinduet. Hun er dog i live og også indlagt på hospitalet. Hun er nu anholdt og sigtet af politiet.

– Dette er en ubegribelig og uforståelig tragedie, udtaler det lokale politi.

Efterforskerne er ved at undersøge, om mentale problemer har fået kvinden til at begå drabene.

Det er allerede kommet frem, at hun var på orlov fra Massachusetts General Hospital, hvor hun arbejdede som sygeplejerske.

Sponsoreret indhold