Krimi22. januar 2023

Mor og to børn fundet døde: Efterforskning tyder på, hun dræbte sine børn og derefter tog sit eget liv

Alt tyder på, at en familietragedie har udspillet sig i Vejrumbro
En mor og hendes to børn blev i denne landsby fundet døde. nbsp;
En mor og hendes to børn blev i denne landsby fundet døde.
 Foto: presse-fotos.dk

Politiet melder nu nyt ud i sagen om den 49-årige kvinde og hendes to børn på 14 og 11 år, der søndag aften blev fundet døde.

I en netop udsendt pressemeddelelse oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, at efterforskningen fortsætter, men at der allerede nu er en teori.

– Vi er altid meget forsigtige med at konkludere noget for tidligt, så vi efterforsker sagen som enhver anden drabssag, hvor vi kigger i flere retninger. Vores foreløbige efterforskning tyder på, at kvinden formentlig har dræbt de to børn for derefter formodentlig at slå sig selv ihjel, men vi efterforsker som nævnt fortsat i flere retninger, fortæller vicepolitiinspektør Jim Hansen, der er leder af den centrale efterforskningsafdeling hos Midt- og Vestjyllands Politi.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Ring til Livslinien på 70 201 201.

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

Klokken 14.26 søndag fik politiet en anmeldelse om nogle mistænkelige dødsfald på en adresse i Vejrumbro øst for Viborg.

Da politiet nåede frem til adressen, fandt betjentene en 49-årig kvinde og hendes to børn på 11 og 14 år, der alle var afgået ved døden. Det var en bekendt til familien, der fandt dem og alarmerede politiet, oplyses det i pressemeddelelsen.

Indkalder til borgermøde

Politiet er fortsat til stede i Vejrumbro, hvor en stor del af Østervangvej er afspærret. Det er for tidligt at sige, hvor længe politiets undersøgelser vil stå på, men mandag vil efterforskerne fortsat være til stede.

Lokalpolitiet i Viborg indkalder desuden til borgermøde som en "tryghedsskabende indsats i lokalområdet".

– Det er naturligvis en sag, der påvirker og ryster et lille lokalsamfund dybt. Derfor vil vi i samarbejde med lokale kræfter arrangere et møde for byens beboere, hvor også vi fra politiet vil være til stede. Vores efterforskere arbejder intensivt på at få afdækket omstændighederne omkring de tre dødsfald, og selvfølgelig kan vi ikke fortælle om detaljer i efterforskningen, men vi vil alligevel kunne give de berørte borgere nogle svar og også kunne hjælpe med at komme eventuelle falske rygter til livs, siger vicepolitiinspektør Christian Toftemark.

Midt- og Vestjyllands Politi vil mandag melde nærmere information ud omkring borgermødet.

Sponsoreret indhold