Krimi9. april 2021

Mor i chok over vuggestue: Min datter fik ikke mad

En mor ved navn Nadia er rystet, efter hun forleden hentede sin mindste datter fra vuggestuen og fik at vide, at datteren ikke havde fået eftermiddagsmad, fordi hun ikke selv kunne åbne maden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20110902-143232-6_28mb.jpg
 (Arkivfoto: Kristian Brasen/Ritzau Scanpix)

En mor ved navn Nadia er efterladt i lige dele chok og forargelse, efter hun forleden hentede sin mindste datter fra vuggestue. Her fik hun nemlig at vide, at datteren ikke havde fået eftermiddagsmad, fordi hun ikke selv kunne åbne maden.

Efterfølgende har den rystede mor delt sin historie på sin Facebook-profil, hvor den i skrivende stund er blevet delt mere end 21.000 gange.

I opslaget fortæller den fortvivlede mor, at hun havde mere end svært ved at holde vreden tilbage, da en vikar fortalte, hvordan hendes datter på bare halvandet år ikke havde fået sin eftermiddagsmad.

”Og hun har siddet og kigget på alle de andre børn spise, mens hun febrilsk har forsøgt at åbne sin mad.

Og det er HER, lige her, jeg bliver SÅ forarget og ked af det. For har der seriøst siddet en voksen og kigget på min datter og nægtet at hjælpe hende, grundet nogle åndssvage corona anbefalinger?”, lyder det vredt fra moderen.

”Det er fandme på grænsen til omsorgssvigt. Eller er det omsorgssvigt?”, spørger hun videre.

Moderen fortæller, at hendes datter endnu ikke selv kan åbne sin madpakke, og at det derfor vil være umuligt for den lille pige selv at kunne pakke sin madpakke ud.

”Hvem er det der har trukket de her nye coronaregler med madpakkerne ned over os nu - 1 år inde i pandemien? Hvad bliver det næste? Må personalet så ikke røre eller trøste mit barn. Er vi nu , et år inde i pandemien, nået dertil hvor vi er så Corona forskrækkede at vi ikke længere kan opfylde børn basale behov i dagtilbuddet !?”, spørger den måbende mor, der til slut skriver:

”Jeg er så målløs over at alt skal besværliggøres. Og for hvad? På hvilke bekostning ... Jeg er for længst stoppet med at bekymre mig om hvorvidt jeg selv eller mine børn får corona - jeg er oprigtigt mere bekymret for den berøringsangst, de følgeskader og svigt som det har medført. Jeg synes det grænser til omsorgssvigt det her. i dag var det mit barn det gik ud over. I morgen er det måske dit barn”.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold