Krimi21. april 2020

Mor i chok: Finder liste over sexstillinger i 5-årig datters "Frozen"-dagbog

Supermarkedskæden Kmart, der har solgt bøgerne, har nu trukket dem tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frozen.png
 Foto: Toni Alamos /Facebook

Der er ting, som man bare ikke har lyst til at finde i sin 5-årige datters dagbog. Og det inkluderer vel i de fleste forældres tilfælde en liste over sexstillinger og sexlegetøj.

Men det var ikke desto mindre hvad den forfærdede mor, 25-årige Toni Alamos, opdagede i den dagbog, som hun netop havde foræret sin datter i fødseldagsgave.

I dagbogen, som er dekoreret med Elsa-motiv fra den populære Disney-film "Frozen 2", er der tilsyneladende sket en fejl, så der på en af siderne er printet en liste med de meget lidt børnevenlige lister.

5-årige Millie fik gaven, som er købt i Toowoomba vest for den australske by Brisbane, og viste efterfølgende den mystiske liste til sin mor og moster.

- Man tjekker jo ikke bare lige den slags først, fortæller moderen til Daily Mail Australia og fortsætter:

- Jeg kunne forstå, hvis vi havde købt bogen i en voksenafdeling i Kmart (supermaked red.) men i en børnebog, come on.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Frozen-dagbogen med den tjekliste-agtige oversigt fik den bestyrtede mor ikke umiddelbart vristet fra sin datter igen, der var ganske glad for gaven.

Det tager den australske mor dog ikke så tungt.

- Hun er lige startet i børnehaveklasse, men hun kender altså heldigvis ikke den der slags ord endnu, fortæller Toni, der samtidig griner lidt af situationen.

Alamos fortæller til Daily Mail, at hendes bror havde købt samme produkt, dog uden den underlige fejl.

Ryggen i bogen var ikke beskadiget, så Toni Alamos mistænker ikke, at en spøgefugl har byttet rundt på nogle sider i butikken, men tror derimod, der er tale om en fabriksfejl.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mor_4.jpg
 Foto: Toni Alamos /Facebook

Australske Toni Alamos med sine børn

I butikken var personalet enormt undskyldende overfor den 25-årige mor, og hun fortæller, at de var meget opsatte på at give hende pengene tilbage. Det var Toni dog ikke interesseret i.

- Jeg beholder den, bare fordi det er sjovt.

En talsmand for Kmart undskylder desuden for fejlen, og lover at se nærmere på, hvordan den er opstået.

- Vi er så utroligt kede af - og enormt pinlige over - at høre om en kundes nylige oplevelse med vores "Frozen 2 Diary Make Over Set", fortæller han og understreger, at man for en sikkerhedsskyld har trukket produktet tilbage fra butikkerne.

Sponsoreret indhold