Mor gjorde uhyggeligt fund i babys seng

Det var dette syn, der skræmte livet af den amerikanske mor.

Det var dette syn, der skræmte livet af den amerikanske mor.

(Foto: Facebook/Maritza Elizabeth)

Amerikanske Maritza Elizabeth var med egne ord ved at dø af skræk, da hun i weekenden kiggede til sin sovende søn på overvågningskameraet, der hang i sønnens værelse.

For sønnen var ikke alene i sin seng! Ved siden af ham lå nemlig en anden baby med øjne og mund vidt åbne – og det syn gjorde selvsagt den unge mor fra Naperville, Illinois noget rystet.

Det skulle dog – heldigvis – vise sig, at moderen kunne ånde lettet op. Der var nemlig en ganske ufarlig og u-uhyggelig grund til, at der lå en ekstra baby i sønnens seng.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det var dette billede, der skræmte moderen fra vid og sans. Foto: Facebook/Maritza Elizabeth

- Sidste nat var jeg overbevist om, at der var et babyspøgelse i sengen med min søn, skriver Maritza Elizabeth på Facebook, hvor hun har delt det hårrejsende billede – og kommer med den sande historie bag.

- Jeg gik så meget i panik, at jeg næsten ikke kunne sove. Jeg forsøgte endda at kravle derind med en lommelygte, mens min søn sov.

Artiklen fortsætter under billedet...

Pyha, spøgelset var i virkeligheden blot et mærkat på sengelinneden. Foto: Facebook/Maritza Elizabeth

- Nå men denne morgen gik jeg så i gang med at undersøge sagen nærmere. Det viste sig så, at min mand havde glemt at putte den ekstra madras oven på, da han skiftede lagner. Jeg kunne slå ham ihjel, lyder det til slut fra den natteskræmte mor.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close