Krimi13. juni 2020

Mor efterlader søn med aggressiv bulldog: Nu er hun fængslet for mord

En mor er blevet idømt to års fængsel, efter hun efterlod sin niårige søn alene med en aggressiv bulldog på et campingområde. Hunden gik til angreb, og den lille dreng mistede på tragisk vis livet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dreng_draebt_af_hund.png
 (Foto: The Sun / Privat)

En fest- og kokaintrængende mor, Tawnee Willis, fra den engelske by Looe kunne muligvis ikke se noget problem i at efterlade sin blot niårige søn alene, mens hun selv tog på druk.

Det skriver The Sun.

Desværre resulterede både morens festgen og en aggressiv bulldog fra campingpladsen, at sønnen til den 31-årige mor på tragisk vis mistede livet.

Hunden gik til angreb på drengen Frankie Macritchie. Et angreb, der resulterede i 54 skader og et kæmpe blodbad.

Den intetanende mor vendte retur efter at have besøgt en af de andre campingvogne på pladsen. Da hun kom hjem, fandt hun til sin store skræk sin lemlæstede søn – og hunden smurt ind i sønnens blod.

Den skrækslagende mor løb med det samme ud af campingvognen og skreg om hjælp til sine lille dreng. Men hans liv var allerede forbi.

Frankie blev erklæret død på stedet og havde alvorlige kvæstelser på hovedet og nakken.

Undersøgelser viser, at en del af hans hovedbundsvæv var blevet revet af, og et af hans ører hang i en tynd tråd.

Han havde desuden et kæmpe sår på sit hoved og tydelige beviser på, at han forgæves havde forsøgt at forsvare sig selv mod den aggressive hund.

Moren Tawnee Willis fik to års fængsel efter at have indrømmet forsømmelse af sit barn. Hundens ejer blev idømt tre års fængsel, fordi hun selvsagt havde ansvaret for den 45 kilo tunge bulldog, der på brutal vis tog livet af drengen.

Den syvårige bulldog blev kort efter aflivet.

Familien beskriver Frankie Macritchie som en ”særlig, und dreng” med hjertesygdomme, der ikke burde være blevet efterladt alene.

Sponsoreret indhold