Krimi15. oktober 2023

Mor efter 13-årig datter blev fundet: – Verdens lykkeligste mor

Moren til den 13-årige pige, der lørdag aften blev fundet nær Esbjerg fortæller nu til SE og HØR, at hun er verdens gladeste mor

Der var gode nyheder fra Syd- og Sønderjyllands Politi natten til søndag.

Her fortalte ordensmagten, at man havde fundet den 13-årige pige, der siden sidste søndag ikke var set, efter at hun havde forladt sit bosted i Esbjerg.

Nu fortæller pigens mor til SE og HØR, at hun nok lige nu er verdens gladeste mor.

– Det var mit livs bedste opkald nogensinde. Jeg tror, at jeg er verden lykkeligste mor lige nu. Jeg har min datter i mine arme, og kan være der for hende hele vejen!, skriver hun i en besked til SE og HØR.

– Det vigtigste lige nu er, at jeg kan holde mine arme rundt om hende og give hende alt min kærlighed.

Den 13-årige pige blev lørdag aften fundet i god behold på en adresse i omegnen af Esbjerg, efter politiet havde bedt offentligheden om hjælp til at finde hende.

Og netop danskernes hjælp er moren yderst taknemmelig for.

– Jeg vil gerne på egne og nærmeste families vegne takke hele Danmarks befolkning for alt den støtte og kærlighed, de har sendt.

– Og så vil jeg sige tak til efterforskerne for deres kamp og kæmpe støtte og empati indtil videre i sagen, slutter hun af.

Søndag eftermiddag fortalte Syd- og Sønderjyllands Politi, at man ikke kan udelukke, at der kan ligge et strafbart forhold bag pigens forsvinden.

Sponsoreret indhold