Mor delte hjerteskærende video af 9-årig: Nu strømmer hjælpen til

Foto: MEGA / Yarraka Bayles

En australsk kvinde, Yarraka Bayle, delte tirsdag en hjerteskærende video af sin grædende søn, Quaden, på Facebook for at skabe opmærksomhed omkring mobning. 

- Det her er, hvad mobning gør. Vil I ikke nok lære jeres børn, jeres familie, jeres venner, det? siger hun i videoen. 

I videoen fortæller hun også, hvordan sønnen tidligere har forsøgt at begå selvmord, ligesom det også kan høres, hvordan drengen beder om en kniv, fordi han ønsker at slå sig selv ihjel. 

Fredag er videoen blevet set mere end 20 millioner gange, og Quaden har ifølge Seven News modtaget en overvældende støtte og feedback fra mennesker over hele verden.

Se den virale video af Quaden Bayle:

Artiklen fortsætter efter videoen...

Blandt de mennesker er den australske skuespiller Hugh Jackman, der i et opslag på Twitter sender sin støtte til den 9-årige dreng og samtidig opfordrer folk til at være søde mod hinanden. 

- Quaden, du er stærkere, end du tror, ven, siger Jackman. 

Den amerikanske komiker Brad Williams har valgt at oprette en GoFundMe-side til Quaden i et forsøg på at indsamle 60.000 kroner, der skulle sikre drengen en tur til Disneyland med sin mor. Indsamlingen er indtil videre nået op på næsten 1,6 millioner kroner.

Quaden er født med achondroplasi dværgvækst, hvilket, moren i den seks minutter lange video forklarer, er årsagen til, at han bliver mobbet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close