Krimi30. december 2020

Mor blev stukket ihjel: Hendes treårige søn er stadig forsvundet

Tre uger efter drabet har man endnu ikke fundet frem til sønnen, der har været forsvundet lige siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/treaarigsoen.jpg
 Foto: Facebook

For over tre uger siden blev Nyteisha Lattimores lig fundet på broen over Ohio River i USA, hvor hun var blevet slået ihjel med adskillige knivstik.

Det er dog stadig et uløst mysterium, hvad der er sket med Nyteishas tre-årige søn, Nylo, der har været forsvundet siden drabet.

Det skriver People.

Søndag var en gruppe lokale redningsfolk samlet ved flodbredden, hvor liget af moren blev fundet, for at lede efter spor efter drengen.

- De har en masse viden og erfaring. De fleste af dem er pensionerede politibetjente, ambulancereddere og brandfolk, siger Tracy Campbell, der er talsperson for redningsgruppen til det lokale medie WKRC.

- Vi håber, vi klarer det, og at vi kan hjælpe Lattimore-familien med at få afsluttet eftersøgningen, men vi kan ikke give nogen garanti, siger han.

Drabet på Nyteisha skete 12. december. Senere samme dag blev den 20-årige Desean Brown anholdt. Han var efter sigende kæreste med Nyteisha.

Han blev tiltalt for mord, overfald, usømmelig omgang med lig og for at manipulere med bevismateriale.

Politiet fandt en klapvogn i nærheden af floden, der tilhørte Lattimore-familien.

Det førte til, at politiet sendte dykkere i floden for at lede efter den treårige dreng og andet bevismateriale.

Efter søndagens eftersøgning har politi og redningsfolk gennemført en eftersøgning af hele flodbredden, som er omkring 34 kilometer lang.

Sponsoreret indhold