Krimi28. maj 2019

Mor alvorligt kvæstet - slynget ud af forlystelse

En amerikansk mor blev lørdag alvorligt kvæstet, da hun blev slynget af ud af en træstamme-forlystelse i en forlystelsespark i Californien. Også hendes mand og datter blev kvæstet i ulykken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-05-28_kl._13.58.23.png

En amerikansk mor er lige nu indlagt på et hospital med ”alvorlige kvæstelser”, efter hun lørdag blev slynget af ud af en træstamme i en forlystelsespark i Californien.

Også hendes mand og hendes datter blev kvæstet i ulykken. De slap dog med mindre kvæstelser.

Det skriver CBS Los Angeles.

Ulykken fandt sted lørdag omkring klokken 16.30, da familien var på besøg i Castle Park i Riverside. Her befandt de sig i en af forlystelsesparkens træstammer, da den pludselig gik i stykker.

Vognen, som familien sad i, begyndte pludselig at accelerere, og den kørte til sidst så hurtigt ned ad forlystelsen, at kvinden ifølge det amerikanske medie blev slynget ud. I faldet blev hun alvorlig kvæstet.

Også kvindens mand og datter blev kvæstet i ulykken. Det er dog ikke kommet frem, om de også blev slynget ud af forlystelsen. Det er heller ikke kommet frem, hvor mange meter kvinden faldt.

- Hun var ved bevidsthed. Det var muligt at få hele familien bragt over til vores trauma center og holde familien samlet.

- Alle skaderne virkede kritiske, men de virkede til at klare det godt, da de forhold stedet, fortæller Brian Guzzetta fra Riverside City Fire Department til det amerikanske medie.

Det er endnu uvist, hvad der forårsagede ulykken. Parken forblev åben, men forlystelsen lukkede for at gennemgå yderligere undersøgelser.

Sponsoreret indhold