Krimi19. marts 2024

Monica datede en seriemorder uden at vide det – lige indtil dette skete

Amerikanske Monica troede, at hun havde mødt en sød og sympatisk fyr. Men allerede fra første date begyndte hendes alarmklokker at ringe. Og det viste sig da også, at hendes fyr bar på en særdeles mørk hemmelighed
Monica anede ikke, at hendes fyr var en seriemorder.
Monica anede ikke, at hendes fyr var en seriemorder.
 Modelfoto: Colourbox

LÆS OGSÅ: 15-årige Kara Robinson blev bortført af bestialsk seriemorder: Så gjorde hun noget uventet

Han virkede både sød og sympatisk. Han gav hende komplimenter og gjorde alt for, at de skulle mødes og være sammen.

Alligevel var der flere ting ved Monicas fyr, der nagede hende. Og det skulle da også vise sig, at Monica White tog en ganske fornuftig beslutning, da hun valgte ikke at se fyren mere.

Ifølge politiet var hendes fyr nemlig seriemorder med flere hårrejsende mord på samvittigheden.

Det skriver det amerikanske medie People.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-19/skaermbillede-2024-03-19-kl.-13.13.32.png
Anthony Robinson mistænkes for at stå bag en række drab på kvinder.
 Foto: Politi

Monica mødte fyren – Anthony Robinson – i slutningen af 2020 på datingappen Tagged. Hun var egentlig ikke på udkig efter en ny kæreste, men faldt i snak med Anthony Robinson.

De begyndte hurtigt at skrive og FaceTime hver dag.

– Jeg troede, han var normal, fortæller Monica til det amerikanske medie.

Et par måneder efter de matchede, i januar 2021, mødtes Monica og Anthony Robinson så for første gang i virkeligheden. Allerede da hun mødte ham ved busstationen i Pennsylvania, blev hun bekymret.

– Han blev ved med at sige ”Døm mig ikke fra start. Vi skal lære hinanden at kende først. Jeg kan ikke lide, når kvinder afviser mig”. Så det var klart nogle faresignaler, fortæller Monica.

Hun valgte dog at give manden en chance og inviterede ham med hjem. Men dér fortsatte alarmklokkerne med at ringe. For noget urovækkende skete, da de blev intime.

– Han forsøgte at binde mig. Jeg lod ham ikke gøre det og sagde, at jeg ikke var til det. Han trak mine arme om på ryggen og tog mig om halsen, husker Monica.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-19/skaermbillede-2024-03-19-kl.-13.13.21.png
Politiet frygter, at Anthony Robinson har myrdet disse kvinder: Tonita Smith, Stephanie Harrison, Cheyenne Brown, Sonya Champ, Allene Redmon og Skye Allen.
 Foto: Privat

Det var dog ikke kun hans opførsel i sengen, der bekymrede Monica. Hun var også betænkelig ved, at Anthony Robinson gjorde alt for, at de skulle flytte sammen med det samme.

Monica forklarede, at det gik for stærkt, og at hun ikke var interesseret i at flytte sammen med ham allerede.

Anthony Robinson reagerede ved at købe en envejsbillet til hendes by den følgende måned – og fortælle hende, at han nu havde fået job i nærheden af hende.

I sidste ende blev hans opførsel for mystisk, og Monica forklarede ham, at hun ikke længere ville se ham.

– Det slog klik for ham, siger Monica.

Anthony Robinson blev særdeles ubehagelig, men det lykkedes Monica at få ham ud af huset. Han tog dog ikke hjem, for den kommende tid blev Monica ved med at se ham rundt omkring i området.

– Han lignede en total anden mand. Noget var slået klik i ham. Jeg ved ikke, om han var på stoffer, men han lignede et monster og et spøgelse, sier Monica.

Det var først et stykke tid efter, at hun så en avisoverskrift og et billede af hendes tidligere fyr. Her stod, at han var anholdt og mistænkt for en række drab på kvinder.

I dag tror Monica dog ikke, at han havde planer om at slå hende ihjel også. Men hun overvejer, om hendes afvisning indirekte har været skyld i, at andre kvinder har mistet livet i hænderne på ham:

– Jeg føler på en måde, at jeg er grunden til, at det slog klik for ham. Jeg havde ladet denne mand gå ind i mit hjem og sove i mit hjem. Og så finder jeg ud af, at han er begyndt at slå folk ihjel, lyder det med et gys fra Monica.

I dag mistænker politiet, at Anthony Robinson står bag seks drab. Indtil videre er han dog kun tiltalt i to af sagerne: Der er tale om drabene på Tonita Smith og Beth Redmon.

Medierne har døbt Anthony Robinson indkøbsvogn-morderen, da politiet vurderer, at han flere gange har brugt indkøbsvogne til at bortskaffe ligene.

I skrivende stund sidder Anthony Robinson fængslet i Virginia, mens han venter på, at sagen mod ham går i gang.

Sponsoreret indhold