Krimi17. januar 2020

Model styrtede i døden fra turistspot: Nu hånes hun på Instagram

Moren til den unge, britiske kvinder, som styrtede i døden fra en klippe i Australien, siger nu fra overfor de "hjerteløse" trolde, der på Instagram håner datterens død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/madalyn_1_.jpg
 Foto: MEGA

21-årige Madalyn Davis styrtede efter en våd bytur i døden fra et kendt turistspot i Australien. Hendes døde krop blev fundet i vandet et par timer efter.

Siden har ondskabsfulde nettrolde angrebet den 21-årige britiske model og makeup-artists familie.

I kommentarerne på Instagram beskylder de blandt andet den 21-årige model for at være selvoptaget og narcissistisk og sågar også, at hun skulle være skyld i sin egen død.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/madalyn_3.jpg

(Foto: MEGA)

Det har fået Madalyn Davis mor, Rebecca Smith, til at svare igen på de ondsindede kommentarer på de sociale medier.

I et hjerteskærende opslag på Instagram skriver den sorgramte mor blandt andet, at "Madalyn var en inspitation for mange, herunder også hendes forældre", og at hendes pludselige død har "ødelagt familien".

"Jeg er hendes mor, og jeg er knust af sorg. Hvordan kan i være så onde? Min datter var ikke selvoptaget. Hun var en vidunderlig person, der desværre begik en fejl. Hvordan kan i skrive sådan nogle ting? Min nu afdøde datter har også en lillebro og en søster, der måske læser jeres kommentarer".

Tragedien indtraf, da den unge britiske kvinde lørdag havde været til fest i byen Vauclause lidt udenfor Sidney. Omkring klokken 6.30 om morgenen stavrede hun sammen med vennerne hjemad.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/madalyn_4_.jpg

(Foto: MEGA)

Men hun og de syv venner besluttede at lægge turen forbi Diamond Bay for at se solopgangne, inden de ivlle tage hjem i drømmeland.

Den 21-årige kvinde tog plads på et populært selfiespot ved klipperne ved Diamond Bay.

Ifølge Mirror kravlede de over et hegn for at sidde på kanten af en klippe, men her styrtede den unge kvinde 30 meter ned - direkte i døden.

Omkring fire timer senere blev hendes lig fundet i vandet.

Sponsoreret indhold