Krimi25. februar 2023

Model Abby Chois ligdele blev fundet i køleskab: Nu er eks-svigerfamilien anholdt

Et brutalt drab i Hong Kong har fået hele verdens opmærksomhed – og nu er der nyt
Abby Choi havde en spirende modelkarriere, da han på brutal vis blev slået ihjel.
Abby Choi havde en spirende modelkarriere, da han på brutal vis blev slået ihjel.
 Foto: Instagram

Den koreanske model Abby Choi var kendt på de sociale medier og skabte sig et navn ved at begå sig i de celebre kredse. Derfor også været en stor mediebevågenhed på sagen, efter hun forvandt i tirsdags.

I fredags fandt politiet hendes ben i et køleskab, og der var spor af menneskevæv i gryder med suppe, da de undersøgte en lejlighed.

Der skulle ifølge efterforskningsleder Alan Chung være tale om "omhyggelige og koldblodige mordere", der har opereret i lejligheden, hvor ligdelene blev fundet.

– Værktøj, der bliver brugt til at partere menneskekroppe, blev fundet i lejligheden, herunder kødkværne, motorsave, lange regnjakker, handsker og masker, fortæller han ifølge Sky News.

Derudover fandt de også blandt andet Abby Chois id-kort og kreditkort på stedet.

Lejet af faren

Politiet mangler stadig at finde den 28-åriges hoved, torso og hænder, men til gengæld har de fundet frem til drabsmistænkte.

Det viser sig nemlig, at lejligheden med de grufulde fund er lejet af hendes eksmands far.

Politiet er nu på jagt efter den dræbtes eksmand, men i mellemtiden er hans far, mor og bror blevet anholdt og mistænkes for drab.

Økonomisk grund

Ifølge mediet havde Abby Choi finansielle tvister for mange millioner Hong Kong Dollars, svarende til mere end 900.000 kroner, og det mener politiet kan være en forklaring på drabet.

For ifølge dem var eksmanden, hans familie og “nogle mennesker” meget uenige i, hvordan modellen håndterede sine finanser.

Sponsoreret indhold