Mistede tre børn i ufattelig tragedie: Her er sørgende fars bøn

Foto: Privat/GoFundMe

Andrew McGinley er i dyb sorg, efter han i slutningen af januar kom hjem til et skrækkeligt syn.

Her fandt han nemlig sine tre børns livløse kroppe. Niårige Connor, syvårige Darragh og treårige Carla var alle på brutal vis blevet frarøvet livet alt for tidligt.

Børnenes mor, 43-årige Deidre Morley, er tiltalt for drabene på børnene og venter i øjeblikket på at blive stillet for retten.

Artiklen fortsætter under billedet... 

(Foto: Privat/GoFundMe)

Nu har den sønderknuste far en hjerteskærende appel. På Twitter afslører han, at han savner børnenes selskab.

”Jeg har brug for en tjeneste. Jeg kæmper ligesom alle jer andre med at være i isolation, men jeg savner virkelig selskab. Jeg nød virkelig alle de breve, jeg tidligere har modtaget, så jeg har en forespørgsel. Kan du skrive til mig? Hvis du gerne vil bruge postkort, så er det fint. Breve er velkomne”, skrev han på Twitter.

Mange skrev hurtigt og viste deres støtte til den sørgende far.

”Sikke en uselvisk og modig opdatering, Andrew. Du er et forbillede og inspiration for mange nu. Jeg ønsker dig alt det bedste”, skrev en til opslaget på Twitter.

En anden skrev:

”Andrew, alle mine tanker og bønner går til dig. Jeg kan ikke på nogen måde forestille mig, hvordan du har det. Jeg smider et brev til posten i morgen, og hvis du nogensinde har brug for at tale, så skrev endelig. Dig og din familie vil aldrig blive glemt”.

En tredje skrev:

”Andrew, jeg er ked af at høre, at du kæmper med at være i isolation. Jeg forestiller mig, at mange har det på samme måde. Jeg værdsætter virkelig, at du taler højt om det. Jeg håber, at vores delinger vil hjælpe med at få mange flere breve sendt i din retning. Der er noget magisk over at skrive og modtage et brev. Pas på dig selv”.

Den hjerteskærende bøn er blevet delt mere end 1000 gange

Faren til tre har oprettet en Youtube-kanal kaldet ”Conor’s Clips”. Andrew, som gav en tårevædet mindetale ved begravelsen af de tre børn 31. januar, har forklaret, at Youtube-kanalen vil hjælpe ham med at komme sig og fortsætte sit liv.

I julen lovede faren sin søn, at han ville hjælpe ham med at oprette en Youtube-kanal. Det nåede han aldrig, men for at ære ham, har faren nu startet sin egen.

Kanalen har allerede fået mere end 3000 følgere.

Faren har tidligere beskrevet den altoverskyggende sorg, og opfordret forældre verden over til at huske at give deres børn et knus. 

- De havde alle en smuk, lys fremtid foran dem, sagde han dengang. 

- Der er ingen ord. Der er kun ødelæggelse, sorg og smerte. 

- Hver en vejrtrækning er en kamp. 

- Fortæl dem, hvor højt du elsker dem, så ofte som du overhovedet kan, brug hvert et ledigt minut med dem med at læse, lege og bare nyde deres skønhed. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close